Lubię ten sklep
Od wielu lat podąża ze mną rower i nie mniej czasu korzystam z usług tego sklepu. Stoi on tam niezmiennie odkąd pamiętam. Przykre jest dla mnie, że ludzie często oceniają coś, gdy im to robi krzywdę. Chciałbym wyrazić swoją opinie, bo jeszcze nie zawiodłem się na tych ludziach. Zawsze potrafili mi pomóc z moim rowerem, a gdy przyszedłem z drobną usterką w moim motorze, to Pan Grzegorz z serwisu również znalazł sposób, by jej zaradzić. Szefowa o asortymencie wie bardzo dużo, jeżeli nie wszystko i zawsze potrafi trafić z towarem w mój gust, chociażby czymś tak prostym jak wybór rękawiczek rowerowych, nie mówiąc o rowerze, który sprawuje się wyśmienicie. Oczywiście to jest biznes, a nie placówka wolontariacka i dziwią mnie niektóre komentarze odnośnie np. zwrotu przebitych dętek. Sam miałem podobną sytuację i się złościłem, ale następnym razem, gdy przyszedłem kupić parę akcesoriów na podróż to dostałem miłą zniżkę i wtedy byłem bardzo zadowolony :) Z czystym sercem polecam ten sklep, bo jest to mój ulubiony :) Pozdrawiam