Restauracja Lucynka

Restauracje

Gdańsk, Joachima Lelewela 19A

Monika - opinia (1) Byłam ,co prawda na imprezie zamkniętej, ale jedzenie było bardzo dobre, a... Monika Asia - opinia (1) Bardzo dobra obsługa, organizacja obiadu weselnego wyszła wspaniale. Jedzenie... Asia Zdecydowanie polecam (1) W tygodniu z mężem odwiedziłam to miejsce po raz pierwszy. W pierwszej... Joanna
Lucynka z Grouponu - ok (1) Kupiłem groupon i wybraliśmy się na kolację we dwoje. Menu niestety było... Macias Świetne miejsce!!! (1) Super restauracja na rodzinny obiad, bądź romantyczną kolacje. Obsługa... Kasia Rewelacja (1) Polecam WSZYSTKIM jest naprawdę dobrze po remoncie Tomasz J Polecam (1) Piękny wystrój, kameralny i stosowany. Miła obsługa, która zawsze służy... Kara i Jacob polecam !!! (1) wczoraj bylismy u babci na 90-tce organizowanej wlasnie w Lucynce - byłam... Emilia Bez zarzutu! (1) Chciałabym z Państwem podzielić się moją opinią na temat restauracji... Eliza Odradzam stanowczo (1) Nie polecam wręcz odradzam!! Własciciel jest nieodpowiedzialny!!! Wynajełam... Załamana