Restauracja Lucynka

Restauracje

Gdańsk, Joachima Lelewela 19A

Dorota - ocena (1) Witam ostatnio miałam przyjemność spędzić cudowny wieczór w restauracji... Dorota Małgorzata - opinia (1) To druga impreza nasza w tym lokalu,miła obsługa,smaczne jedzenie,ceny... Małgorzata Henryka - opinia (1) Bardzo smaczne jedzenie, miła obsługa, lokal idealnie sprawdził się przy... Henryka
Kaśka ;) - opinia (1) Byłam ze znajomymi niedawno na urodzinach koleżanki, super zabawa. Pyszne... Kaśka ;) super lucynka (1) Polecam w 100% jedzonko super.obsługa prze cudowna . Na pewno tam wróce Agnieszka Perfekcyjnie! (2) W restauracji organizowaliśmy chrzciny naszego synka. Zarówno my, jak i... Ania Imprezka udana (1) Byłam gościem na obiedzie weselnym. Jedzenie smaczne, miła obsługa, polecam Sylwia Lubię to! (1) Jak zawsze lubię do Was wracać...czy wpaść na szybki obiad z rodziną czy... Maarcin Karnawal (1) Restauracja średnio-fajna,obsługa miła,właściciele dużo obiecują, a zabawę... Gość Chrzciny rewelacja (1) Z polecenia prawie zupełnie obcej osoby, odwiedziliśmy tę restaurację... Bartek i Weronika nie polecam (1) Niestety opinia negatywna obsługa wesela tragedia czas oczekiwania między... Monika Imprezka 28 maja 2016 r (1) Impreza weselna była udana .Bardzo smacznie bardzo miło MAMA MŁODYCH Impreza jubileuszowa - polecam (1) Witam Chciałabym połączyć moją opinię z podziękowaniami dla właścicielki i... Dagmara MIŁO i SMACZNIE !!! (1) Oferta z Grouponu - zupa, danie główne i deser. Obie zupy (krem marchekowy z... Wiola Wielkie podziękowania za zorganizowaną uroczystość (1) Wielkie podziękowania za zorganizowanie naszej uroczystości... Ola Byłam na miłej kolacji z mężem i powiem,że jestem zachwycona! (1) Jedzenie bez konserwantów, tradycyjne. Jak zjem tylko coś sztucznego to zaraz... Gosia Lucynka (1) Fajny lokal, obsługa bardzo miła, jedzenie super. proszę uważać tylko na nie... Zycho POLECAM !!! (1) Bardzo dziękuję za wspaniale zorganizowaną 18 stkę. Świetny DJ Marcin, bardzo... Maciej S. Gorąco polecam (1) Bardzo przyjemna i klimatyczna restauracja z bardzo miłą obsługą i co... Łukasz POLECAMY WSZYSTKIM SUPER (1) Obsługa super , jak i wszystko inne , jeden tylko ale mały minus chociaż my... KOZI I PATRYCJA