Marek - opinia (1) Miły, spokojny, cierpliwy, ambitny, z ogromną pasją do tego co robi! Jest... Marek Piotr - opinia (1) Jak najbardziej polecam. Pan Łukasz z pełnym zaangażowaniem podszedł do... Piotr Dorota - opinia (1) Zdjęcia ze ślubu wyszły pięknie! Łukasz jest miłym, sympatycznym, kreatywnym... Dorota
Hanna - opinia (1) Profesjonalny i cierpliwy fotograf, zdjęcia auta do sprzedaży wyszły... Hanna Marcin - opinia (1) Profesjonalista w każdym calu. Zdjęcia z sesji rewelacyjne. Mogę polecić z... Marcin Marta - opinia (1) Profesjonalnie, konkretnie i w bardzo dobrej cenie. Super zdjęcia mieszkania.... Marta Marcin - opinia (1) Krótko i na temat: profesjonalny fotograf. Sesja wizerunkowa gabinetu... Marcin Patrycja - opinia (1) Dzięki zdjęcią wykonanym przez Pana Łukasza udało się sprzedać mieszkanie w... Patrycja Szymon - opinia (1) Pan Łukasz to prawdziwy profesjonalista. Jestem bardzo zadowoleny ze zdjęć... Szymon Mateusz - opinia (1) Skorzystałem z usług Pana Łukasza gdyż sprzedawałem samochód, zdjęcia... Mateusz