Łukasz - opinia
Odsiedziałem swoje zarówno na politechnice gdańskiej, jak i uniwersytecie gdańskim i z ręką na sercu mogę dzięki temu powiedzieć, że nigdzie nie uświadczyłem tak sprzyjającej rozwojowi atmosfery jak podczas nauki w Bałtyckim Instytucie Psychologii. Dyrekcja podchodzi do studentów z dużą sympatią, wyrozumiałością, oraz przede wszystkim traktuje wszystkich jako równych sobie obywateli świata, nie okazując ani dozy wyższości ze względu na ich pozycję.
Grono świetnych wykładowców, którzy potrafią sprzedać wiedzę w bardzo przystępny sposób. Zajęcia prowadzone w bardzo miłej, wręcz rodzinnej atmosferze.
Świetne zajęcia warsztatowe, które sprzyjają zacieśnianiu więzi w grupie.
Z ręką na sercu polecam każdemu kto szuka dobrego sposobu aby poszerzyć swoją wiedzę na temat ludzkiego umysłu i naszego funkcjonowania w społeczeństwie zarówno w teorii jak i w praktyce. Wiedza którą zdobyłem podczas nauki w tej szkole, ale również przyjaźnie które dzięki niej nawiązałem, towarzyszyć mi będą do końca życia i jestem za nie ogromnie wdzięczny.
Pozdrawiam !
Grono świetnych wykładowców, którzy potrafią sprzedać wiedzę w bardzo przystępny sposób. Zajęcia prowadzone w bardzo miłej, wręcz rodzinnej atmosferze.
Świetne zajęcia warsztatowe, które sprzyjają zacieśnianiu więzi w grupie.
Z ręką na sercu polecam każdemu kto szuka dobrego sposobu aby poszerzyć swoją wiedzę na temat ludzkiego umysłu i naszego funkcjonowania w społeczeństwie zarówno w teorii jak i w praktyce. Wiedza którą zdobyłem podczas nauki w tej szkole, ale również przyjaźnie które dzięki niej nawiązałem, towarzyszyć mi będą do końca życia i jestem za nie ogromnie wdzięczny.
Pozdrawiam !