Ola - ocena (1) Bardzo polecam rolety u Pana Łukasza. Pomóc w wyborze typu, koloru i... Ola Przemyslaw Biesek - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z wykonanych uslug. Korzystalem juz kilka razy... Przemyslaw Biesek Hanna Babiarczyk - ocena (2) Pan Łukasz to prawdziwy fachowiec. Profesjonalnie wykonał zleconą pracę... Hanna Babiarczyk
Natalia - ocena (1) Godny polecenia Natalia Barbara - ocena (1) Super jakość wykonania. Krótkie terminy a Pan Łukasz bardzo pomocny. Do tego... Barbara Damian Kulesza - ocena (2) Polecam Pana Łukasza za solidną oraz profesjonalną pracę. Wykonanie oraz... Damian Kulesza Jolanta B. - opinia (2) Szybko, sprawnie i estetycznie wykonane. Jestem bardzo zadowolona z usługi.... Jolanta B. Izabela - opinia (1) Bardzo miła i przede wszystkim profesjonalna obsługa. Wykonanie na bardzo... Izabela Marcin - opinia (2) Do Lukhome trafiliśmy szukając inspiracji oraz doradztwa do okien w... Marcin Aneta - opinia (2) Rewelacja. Zamówiłam plisy na wszystkie okna - super doradztwo, pomoc w... Aneta Rolety (4) W dniu dzisiejszym miałam okazję skorzystać poraz drugi z usług firmy Luryn.,... Patrycja A. - opinia (2) Zdecydowałam się na zakup rolety rzymskiej oraz rolet standardowych, usługa... A. Polecam! (2) Kupiliśmy z mężem rolety dzień-noc. Produkt spełnia nasze oczekiwania. Bardzo... klient007 rolety kasetowe (1) Jestem bardzo zadowolony z wykonania zlecenia i napewno skorzystam jeszcze z... Grzegorz Polecam (1) Powiem szczerze, bardzo polecam za fachowość, rzetelność i co dla mnie... Marcin Zadowolona klientka poleca. (1) Polecam usługi firmy. Zlecenie wykonane fachowo i dokładnie. Obsługa bardzo... Klientka Żaluzje drewniane (1) Sprawnie, terminowo, profesjonalnie. W dodatku p. Łukasz to osoba bardzo... MC Anna - opinia (1) Firma godna polecenia, współpraca z panem Łukaszem to sama przyjemność :) Anna Rolety Prestiż (1) Szybko, solidnie po prostu profesjonalnie. Atrakcyjnie cenowo. Elżbieta z Moreny rolety dachowe (1) Zamawiając rolety kierowałam się opiniami na tej stronie.Po wykonanej usłudze... Teresa