Lukullus na 90-100osób?

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Czy ktoś z doświadczenia wie czy ok 100 osób (moze ciut mniej) zmiesci się na weselu w Lukullusie? I czy wszystko znajduje się w jednej sali? Słyszałam, że wesela tam bardzo się podobają a jedzenie jest smaczne. Piszcie proszę bo szukam dużej sali z dobrym jedzeniem i jeszcze tak żeby nie zbankrutować :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Lukullus na 90-100osób?

ja bylam w niedz na weselu u siostry. bylo 90 osob i jeszcze by sie kilka spokojnie zmiescilo. wszystko jest w jednej sali i naprawde sala jest super i jedzenie smaczne.

zamowilismy Lukullusa na ok 80/90 osób na 11 czerwiec 2005. Chetnie bym dowiedziała sie wskzaówek osób, które miały tam wesele....na co zwrócic uwage, z czego sa zadowolone, z czego nie....

A może
www.biesiada.gda.pl

my tam mieliśmy 104 osoby - fantaastycznie było, a od Lukullusa nie jest wcale aż tak daleko i wg mnie ceny mają niższe.
Jak zaczniesz uzgadniać menu to wyjdź z najtańszego i dodawaj poszczególne potrway - można uzyskać naprawdę atrakcyjną cenę.

polecam

W lukullusie najtansze menu kosztuje 100zł to nie jest wygórowania cena, do tego oczywiscie mozna dodawac inne potrawy, urozmaicac je...

Ja byłam tam na weselu w tym roku w wakacje. Jedzenie mnie nie zachwyciło, moim zdaniem nie było go za wiele, a do łakomczuchów nie należę. Kelnerki nie starały się by na stołach nie sały puste pólmiski, raczej trzebabyło prosić aby coś doniosły- chociaż to pewnie zależy od tego czy jest wśród weselników osoba która zadba o to by się tak nie działo. A sala jest rzeczywiście duża, czysta, ładna i zmieści się spokojnie 100 osbób. Co do cen to nie wiem:(

moja siostra placila 90 zl jedzenia bylo w zupelnosci a klelnerki dbaly o to by na stolach bylo pelno. moze poprosiu maja raz lepszy a raz gorszy dzien:)

Spokojnie zmieści się tam 100 osób. My mielismy tam wesele na 72 osoby. I powiem szczerze sala była za duża :-) Ale przynajmniej wygodnie się siedziało i tanczyło. A jeśli chodzi o jedzenie to faktycznie za dużo go nie jest. Chociaż wszystko podane super z klasą. Mieliśmy zestaw za 110 zł + porcję mięska na ciepło dodatkowo, więc wyszło 117 zł za osobę.