Lukullus tawerna grecka

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Hejka!!
Czy ktoś miał już lub będzie mieć wesele w tawernie greckiej lukullus???? napiszcie jak było, jakie jedzonko, czy obsługa miła i wogóle jak było!!! dzięki z góry1!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Lukullus tawerna grecka

bylam tam na weselu w zeszlym roku. nie polecam - talerze ze stolow znikaly jak tylko sie odwrocilo glowe, wiem, ze poginal alkohol i mlodzi nie dostali nastepnego dnia mnostwa ciasta, ktore zostalo. malo tego - "zginely" nawet czesciowo kwiaty.
Poza tym sala jest kompletnie nie ustawna, jak mozna sie poznac przy stolach w "L", kiedy ludzie zupelnie sie nie widza? Fajny duzy ogrod, ale troche pusty jak dla mnie, niezagospodarowany. Generalnie - niby fajnie, ladnie na 1 rzut oka, ale ani to w miescie, ani poza miastem. Zreszta to kwestia gustu.

oj... niestety rowniez nie polecam. bylam w lukullusie na dwoch imprezach. jedna firmowa w karnawale, a druga to wesele przyjaciolki.
ogolne wrazenie: jedzenie smaczne, ale sala nieustawna. do tego jest jasna (biale sciany) i wykafelkowana. kiepsko sie tam tanczy...
gosciom trudno sie bylo wyluzowac... niewiele dala nawet dekoracja sali - kupa balonow itp.
knajpa ogolnie jest fajna, ale na obiadek weekendowy.
my tam wesela nie chcielismy robic... :/

co do uczciwosci obslugi - nie mam zdania. ale skoro sa jakies podejrzenia, to swiadkowie maja zadanie: pilnowac! :)

pozdrowka!

cześć, miałam slub w lukullusie, było cudownie!!!! polecam, miła obsługa (z szefostwem mozna się dogadać), cudowna atmosfera, nic nie zginęło (tylko wtedy zabierają talerz jeśli odpowiednio odłożysz sztucce ) bar sałatkowy, piękna duża sala do zabawy. Była to jedyna elegancka sala w gdańsku na ktorej mieści sie 120osób.

Inne tematy z forum

Co zamiast ciężkiego dymu na pierwszy taniec? (3 odpowiedzi)

Nie chcemy ciężkiego dymu przy pierwszym tańcu. Co innego można zorganizować, żeby dodać trochę...

Czy slub cywilny to wogole slub??? (209 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!

Dj Waldzior (7 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...