InterLogic - ocena (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy z firmą sprzątającą. Usługi są... InterLogic Ola - ocena (1) Usługa wykonywana dokładnie, w dobrym tempie i dyskretnie, bez względu na to,... Ola Tadeusz - ocena (1) Bardzo dokładne sprzątanie, indywidualne podejście do klienta. Zwracanie... Tadeusz
D - ocena (2) W ostatnich miesiącach kilkakrotnie korzystałem z usług sprzątania... D Julia - ocena (2) Serdecznie polecam! Sprzątanie na najwyższym poziomie, błyskawicznie,... Julia Agnieszka - ocena (1) Korzystam z usług Pani Lucyny i dziewczyn od paru lat (też na paru... Agnieszka Małgorzata - ocena (1) Sumiennie,terminowo,szybko polecam Małgorzata Magdalena - opinia (1) Regularnie korzystam z uslugi sprzatania mieszkania 60m2. Jakosc uslugi... Magdalena Katarzyna - opinia (1) Korzystam regularnie ze sprzątania (dwa piętra w domku). Jestem bardzo... Katarzyna Bursa Gdańska im. Ireny Sendlerowej - opinia (1) Bardzo solidna firma. Usługi czyszczenia wykładzin na wysokim poziomie.... Bursa Gdańska im. Ireny Sendlero Kasia - opinia (1) Zadzwoniłam z polecenia koleżanki, świetna sprawa, mieszkanie aż lśni :) Kasia Julia - opinia (1) Ostatnio skorzystałam z usług Lusi.Pomagier. Mieszkanie zostało... Julia Katarzyna - opinia (1) Skorzystałam z usług firmy z polecenia. Jestem b. zadowolona z jakości,... Katarzyna Dendrolab - opinia (1) Korzystamy z usług Lusi.Pomagier w firmie i jesteśmy bardzo zadowoleni. Biuro... Dendrolab Arte Cafe - opinia (1) Polecam! Tapicerka w samochodzie firmowym doprowadzona do stanu jak z... Arte Cafe Beata - opinia (1) Czyszczenie tapicerki samochodowej , super profesjonalnie. Bardzo polecam Beata Grzybek - opinia (1) Super profesjonalne czyszczenie tapicerki samochodowej. Grzybek Aneta - opinia (1) Korzystam z usług, jestem bardzo zadowolona. Sprzątanie mieszkania ok. 60m2.... Aneta Agata - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z usług firmy. Rzetelne i profesjonalne podejście do... Agata Emilia - opinia (1) Korzystam z usług Lusi Pomagier w domu, jednocześnie w miejscu pracy... Emilia