Coraz gorzej (1) Coraz dłuższe terminy, coraz niższa jakość. Szkoda :( Ania nie można się zarejestrowac (1) jak w tytule - infolinia tylko puszcza muzyczkę arcy Śmiech na sali (2) Pomijając już jakoś obsługi na infolinii, tak jednak moje oczekiwania o... avivi
prawie (1) ogolnie obsluga spoko, przychodnia przyjemna, lekarze kompetentni ale... janusz nowak Prywatna opieka a gorzej niż w publicznej (1) Mam abonament z firmy i tylko dlatego że korzystam z opieki medycznej... Niezadowolona pacjentka Stomatologia super (1) Miałem przyjemność korzystać z usług stomatologicznych w tej placówce. Muszę... Pacjent medyczny mcdonald (1) Obsluga jako całosci jest na poziomie mizernym, firma inwestuje chyba przede... tzw pacjent super dostępność do ginekologów i ortopedów (3) Od niedawna jest dwóch nowych ginekologów. Rewelacja młodzi ludzie ze... radosna Pakiet w LuxMedzie to kpina (1) Wydawało mi się, że zakup pakietu to dobry pomysł. Początkowo byłam... Yooki Polecam! (1) Odwiedziłem placówkę jakiś czas temu i przyznam szczerze, że z rozkoszą... chorowity