Andrzej - opinia (1) brak terminow, strona to szajs, lekarze spoznieni po XX minut, ale jak... Andrzej Porażka !!! (1) Umowienie wizyty przez portal graniczy z cudem. Srednio po 3 dniach... Ewa Porażka (1) Nigdy więcej tam nie pójdę. Kolejki,lekarze sflustrowani,recepcja porażka 15... Stanisław
Totalna porażka... (1) Poszłam dziś na badania krwi. Z racji, że lux med na Morskiej jest placówką... Katarzyna Było dobrze, teraz porażka (1) Od kilku lat korzystałam z usług Luxmedu. Na początku byłam bardzo zadowolona... inne terminy na abonament a inne za pieniądze (1) Czas oczekiwania do lekarzy absurdalny jak na prywatną opiekę medyczną.... VVV Niestety porażka (1) Brak dostępu do lekarzy. Na najbliższe trzy miesiące ani kardiologa ani... Magda System pad umieraj (1) Rejestracja każą się zgłosić 10 minut przed wizytą. Przychodzisz szybciej 10... Roman Odradzam (1) Do roku 2013 wielokrotnie korzystałam z usług świadczonych w tej placówce i... Dorota Nie polecam nikomu (1) Obsługa klienta na infolini stoi stoi na takim samym poziomie jak obsługa... Krzysztof Nie polecam klinika dla zdrowych ludzi i trzeba mieć zdrowie żeby chorowac (1) Klinika dla ludzi zdrowych. Lekarze ignorują poważne choroby. Dzięki... Ryszard 55 minut oczekiwania na infolinii... (1) Jak w temacie. Proponuję każdemu przed otwarciem u nich konta, spróbować się... Wiktor "Prywatna" opieka zdrowotna (1) Jestem w ciężkim szoku jakim cudem ktoś do nich przychodzi. Byłem... Pacjent LUXMED coraz gorszy!!!!!!!!!!!!! (1) Idąc na wizytę do lekarz oczekuję porady ponieważ czuje się zle,w gabinecie... pacjent do specjalistów lepiej z nfz (1) Lekarze ogólni owszem, przyjmują szybko. Ale czas oczekiwani na specjalistów... Pacjentka Zadowolona (1) Ja na prawdę nie miałam takich problemów. Do specjalistów nie czekałam... Danka Tragiczny, NIE POLECAM! (1) Kupiłam pakiet żeby prowadzić ciąże , dzwonię żeby umówić się do ginekologa... Magda Badania labolatoryjne (1) Zrobiłam badania labolatoryjne pierwszy raz w lux med z uwagi ze mam blisko i... Monika masakra (1) Mój mąz 47 latek miał dwa epizody , które mogły sugerować zawał. Pani dokotor... Szkotka Bardzo zadowolony. (1) Witam,po wczorajszej wizycie(sobota)jestem bardzo zadowolony z jakości usług... Maciek