Przemiła Pani instruktorka i bardzo dobre nauki, Polecamy :) (1) Jestem bardzo zadowolona z nauk u Pani Emili :) Nie dość, że przecudowna... Basia Bardzo fajne lekcje i sympatyczna pani instruktor (1) To było nasze drugie podejście do lekcji nauki jazdy na łyżwach i tym razem... Zadowolona mama Marta SUPER TRENERKA! (1) Pani Emilia jest niesamowita trenerka! Moje dziewczyny wczesniej juz... Magda
Lyzwy (1) Moja córka jeździła z panią Emilią rok temu, niestety ze względu finansowych... Minia Nauka jazdy na łyżwach - córka i ja (2) Zdecydowałam się, że zapiszę córkę na naukę jazdy na łyżwach do Pani Emilii... Ania z Natalką Polecam (2) Bardzo fajne lekcje, polecam ojciec trójki dzieci Super lekcje! (3) Moja córeczka jest zachwycona zajęciami na łyżwach z panią Emilią. Planujemy... mama Zosi Niespodzianka na lodzie! (2) Mój chłopak zrobił mi niespodziankę i z okazji naszej pierwszej rocznicy... Ala Warto (2) Polecam! Fajna lekcja, pani Emilia miła i uśmiechnięta, dobrze tłumaczy i... Zadowolona mama