Bernard Samolewicz - ocena (1) W okresie ostatnich lat byłem klientem kilku kancelarii notarialnych. W tym... Bernard Samolewicz Paweł Ś. - ocena (1) Sprawnie, bezbłędnie i z troskliwym podejściem do klienta! Szeroka znajomość... Paweł Ś. Oleksandra Rei - ocena (1) Notariusz nie może być dobry lub zły. Notariusz może być - Człowiekiem. I... Oleksandra Rei
Ayudar sp. z o.o. - opinia (1) Po prostu rewelacja, zarówno terminowość, jak i wiedza i oczywiście pomoc.... Ayudar sp. z o.o. Michał - opinia (1) Jestem po podpisaniu aktu notarialnego. Wszystko odbyło się bardzo bez... Michał Human - opinia (1) W Sevres znajduje się wzorzec metra a na Szerokiej w Gdańsku jest kancelaria... Human Dima - opinia (1) Podpisuję się pod wszystkimi pozytywnymi opiniami!! Negatywnych nie widziałem... Dima Michał - opinia (1) Jestem klientem Kancelarii od kilku lat. W tym czasie korzystałem z jej usług... Michał Beata - opinia (1) Państwo piszący pozytywne komentarze mają 100% rację. Podpisuję się pod... Beata Łukasz Gotszald - opinia (1) polecam, to ludzie bardzo zaangażowani. Nasza współpraca układała się bardzo... Łukasz Gotszald Weronika - opinia (1) Polecam współpracę z Panem Marcinem Dębskim - super kontakt telefoniczny... Weronika Anna Ch. - opinia (1) Wow, wow i jeszcze raz wow! Szukając z mężem kancelarii do sprzedaży... Anna Ch. Łukasz - opinia (1) Od samego początku, kontakt telefoniczny, na wysokim i merytorycznym... Łukasz Najlepszy Notariusz w Trójmieście .... i nie tylko !!! (1) Uważam, że nie ma lepszego Notariusza w Trójmieście. Pełen profesjonalizm!... Monika godni polecenia (1) Jestem osobą w wieku 60+. W swoim życiu zdarzało mi się wielokrotnie... Anna Skwierawska Monika - opinia (1) Miło, rzeczowo, szybko, wszystko dokładnie wyjaśnione, wspaniały kontakt, Pan... Monika Rekomendacja (1) Pan Marcin Dębski z racji przyjaznego i rzeczowego podejścia do Klienta,... Marek.J Profesjonalizm, kompetencja, empatia, kultura (1) Notariusz pan Marcin Dębski jest osobą godną zaufania w najtrudniejszych... Ewa K. Polecam! (1) Pan Marcin Dębski jest profesjonalistą. Podczas omawiania szczegółów potrafił... UV Zadowolona Klientka (1) Bardzo dziekuje Panu Marcinowi za wszelką pomoc udzieloną mi po śmierci... Klientka