Maciej Kotlenga Photography

Fotografowanie

Sopot, al. Niepodległości 642-644

Psychoplastykon - opinia (1) Jestem już po drugiej sesji fotograficznej. Skorzystałam ponownie, bo te... Psychoplastykon Patrycja Ad - opinia (1) Polecam! Profesjonalne podejście i przepiękne zdjęcia! Mimo, że nasza roczna... Patrycja Ad Ula - opinia (1) Polecam! To była nasza pierwsza rodzinna sesja i na pewno nie ostatnia.... Ula
NGJ - opinia (1) Cudowna pamiątka pierwszych wspólnych świąt. Wszystko wykonane na 6! NGJ Olka - opinia (1) Bardzo polecam! Piękna sceneria, miła atmosfera i przepiękne efekty sesji! Olka Nikola - opinia (1) Sesja świąteczna wykonana z jak największą starannością. Przygotowana... Nikola Magda - opinia (1) Sesja świąteczna rodzinna - piękna sceneria, wyjątkowe ujęcia, super... Magda Ilona Licznerska - opinia (1) Polecam super atmosfera i pełen profesjonalizm Macieja️ Ilona Licznerska Agata T. - opinia (1) Polecam z całego serca! Robiliśmy tutaj rodzinna sesję zdjęciową z 4 i 3... Agata T. małgorzata - opinia (1) Profesjonalnie i naturalnie. Ta sesja to było dla mnie firmowe święto. Wrócę. małgorzata Justyna - opinia (1) Serdecznie polecam, pełen profesjonalizm, wszystko zgodnie z umową. Justyna Monika - opinia (1) Polecam z całego serca. Jesteśmy zachwyceni efektem sesji noworodkowej. Monika Aleksandra Danuta Romanek - opinia (1) Maciek tworzy świetną atmosferę podczas sesji. Aleksandra Danuta Romanek Valdemar - opinia (1) Really happy about whole experience :) Valdemar Marta - opinia (1) Przepiękne ujęcia sesji ciążowej, bardzo dziękujemy za wyjątkową pamiątkę,... Marta Graża - opinia (1) Polecam! Piękne zdjęcia i pełen profesjonalizm Graża Jola - opinia (1) Profesjonalna sesja , zdjecia bardzo ciekawe, warto sobie zamówić.Polecam. Jola Tadeusz - opinia (1) Dla mnie inspirujące czarno-białe ( ze względu na wiek ) . Tadeusz Kiona - opinia (1) Obsługa profesjonalna, zdjęcia super, szybko, miło, szczerze polecam Kiona Krzysztof - opinia (1) Pełna profesja, super atmosfera bardzo dobre zdjecia Krzysztof