poniżenie (5) Pani doktor poniża pacjentki w skandaliczny wprost sposób. Wygłasza kazania... tektyt POLECAM!!!!! (1) Doskonała Pani ginekolog. Potrafi rozpoznać również inne choroby,... Paulina POLECAM! (1) Pani dr bardzo miła, sympatyczna i przede wszystkim bardzo profesjonalna -... Emilia
Solidny lekarz (1) Ja jestem bardzo zadowolona z wizyt u pani Doktor. Słucha pacjenta i... Amnezja Bardzo dokładna Pani doktor (1) Choć wszystkim może się wydawać nieco powolna, jest jednak bardzo... Joanna Świetna lekarka (1) Świetna lekarka, przeprowadziła dokładne badanie, wykonała cytologię i... Alicja Bardzo polecam (1) Ponieważ Pani Mincewicz-Narloch jest bardzo skrupulatna i robi mozliwie... Ola Magda - opinia (1) Jak dla mnie bardzo fajna, bezpośrednia kobieta :) Przy pierwszej wizycie,... Magda ............ (1) Pomimo wszystkich wyników jakie jej przyniosłam na wizytę, nie potrafiła... megolan Odradzam zdecydowanie (1) Pani doktor jest nieuprzejma i ma różne dziwne teksty, które świadczą o jej... Kobietka super Pani doktor (1) ja tez lekarz zawdzięczam bardzo dużo ,umie leczyc. Niemoge tego przeżyc że... Iwona Męcząca lekarka, której jedyną misją życiową jest, (1) aby wszystkie kobiety rodziły. Byłam u niej dwa razy i więcej nie pójdę. Nie... Renata Moja Pani Doktor (1) MOge tak nazywac Pani Doktor, poniewaz, nigdy nie zostawila mnie bez pomocy... Teresa Bartel SUPER (1) Bardzo polecam tą panią. Jest sympatyczna, bezpośrednia i miła. Chodze do... Emilia super (1) Byłam ostatnio pacjentką Pani Doktor w jednej z gdańskich przychodni i juz... zadowolona pacjentka Jednak są jeszcze normalni i dobrzy ludzie:-) (1) Jestem pod wrażeniem...To wspaniała kobieta,świetny lekarz.Już po pierwszym... Elżbieta Wrażenia z wizytu ;-) (1) Potwierdzam Pani doktor jest naprawdę świetna, jest miła, uśmiechnięta i... Magda