Robert - ocena (1) Szeroki wybór wózków widłowych, profesjonalne doradztwo i szybka realizacja... Robert Bartosz - ocena (1) Niedawno miałem okazję skorzystać z usług tej firmy i jestem niezwykle... Bartosz Piotr - ocena (1) Niezawodna współpraca z czystym sumieniem polecam! Piotr
Karol - ocena (1) Bardzo polecam ich usługi. Szybka realizacja zleceń oraz konkurencyjne ceny.... Karol Arkadiusz - ocena (1) Firma, która na wysokim poziomie zajmuje się klientem, jego zamówieniem i... Arkadiusz Marek - ocena (2) Szybka reakcja na potrzeby klienta. Zaufałem i polecam! Marek Ryszard - ocena (1) Doświadczony team, pozytywna interakcja z klientem. Polecam! Ryszard Mateusz - ocena (1) Mega fajny, otwarty zespół, szybko i sprawnie działają! Mateusz Andrzej - ocena (1) Oferują fachowe i bardzo cenne porady w kwestiach zakupu nowych wózków. Andrzej Piotr - opinia (1) Polecam każdemu, kto szuka efektywnego rozwiązania. Pomogli mi zaoszczędzić... Piotr Polecam! (1) Świetne doradztwo w zakresie zakupu wózków. Pan Marcin, jak zwykle zresztą,... Jerzy CCHBC (1) Firma szybko reaguje na potrzeby klienta i wykazuje się dużą elastycznością.... CCHBC DLM Opinia Dagotech Sp. z o.o. (1) Współpracujemy z MP Wózki Widłowe już od lat. Serwis na wysokim poziomie i... Dagotech Otwarci na klienta, indywidualne podejście. (1) Proponują rozsądne rozwiązania dla kłopotliwych zagadnień technicznych. Tomasz Solidni ludzie (1) Współpracujemy od lat, można na nich polegać. To nie przypadek, że działają... Maciej