monika (1) POLECAM wszem i wobec Panią Małgorzatę , psychoterapeutka z powołania-dziś... Monika Polecam (1) Do Pani Małgorzaty trafiłem dzięki portalowi trójmiasto.pl we wrześniu 2013... Wojtek Profesjonalizm i miła atmosfera (1) Pani Małgorzata to specjalista najwyższej klasy. Poszedłem na spotkanie z... M i A
Polecam (1) Pani? Ma?gosi? znalaz?am w?a?nie tutaj. Zadzwoni?am, umowi?lam si? i to by?a... Iza Wsparcie dla par (1) Potrzebowaliśmy pomocy i Pani Małgorzata bardzo nam pomogła. Wysłuchała obie... Ewa i Piotr Anna - opinia (1) " Mój swiat się zawalił po usłyszeniu diagnozy-rak piersi. Na szczęście... Anna polecam (1) Mam 63 lata i na ta wizytę umawiałem się od pol roku. Nie mogłem się zdobyć... Stefan POLECAM! (1) Do p. Małgorzaty trafiłam przez znajomą. Pani Małgorzata jest odpowiednią... Julia Polecam! (1) Goraco polecam wszystkim ktorzy chca nad soba popracowac (satysfakcja... Danuta Pozytywna energia (1) Namiary do Pani mgr Małgorzaty dostałem od znajomej, która szczerze polecała... Krzysztof Z. Profesjonalistka !!!! (1) Miałam problem z onanizowaniem się mojej córki, psycholog szkolny nic mi... Anna