M4K Garage

Witam. Czy byl juz ktos w warsztacie Michala, prowadzacego na youtube kanal Milosnicy Czterech Kolek?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

ja nie byłem
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ja też nie.

Może komuś się przyda ta wiedza więc się wypowiem że też nie byłem.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 4

Facet sie pyta powaznie a wy sobie zartujecie. Ja slyszalem o tym warsztacie ale tez nie bylem
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

A ja już byłem, wieć odpowiedzi nie potrzebuję.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

byłem tam tylko raz żeby się rozeznać fajny warsztat tylko żeby tam jechać trzeba mieć pojęcie jakiekolwiek o samochodach ,fakt jest to warsztat samoobsługowy ,polecam też TUNE UP tutaj rasuja fury akurat mieszkam niedaleko ,pozdrówki
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7

Kolego im chodzi o nowy warsztat na zawodników 2 w gdańsku sygnowany logiem m4k garage :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

w sumie to nie wiadomo o co Grzesiowi chodzi , bo nie bardzo chyba zagadać potrafi - ważne że już sobie poradził
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

A czego nie wiesz? Zapytałem czy ktoś był i może się wypowiedzieć o jakości usług. Wszyscy napisali że nie byli więc pojechałem i sam się przekonałem. Co tu więcej zagadywać?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

To może jakaś konkluzja żeby wątek miał sens ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ogólnie polecam, dobry kontakt, Panowie przyjmujący samochod bardzo gadatliwi co uwazam za plus. Przywiozlem swoje części i nie było zadnego marudzenia, zamontowane bez problemu. Ceny za usługe w miare przyzwoite, aczkolowiek sa tansze warsztaty. Jedyne zastrzezenia to takie ze ze olej policzyli 250zl. Kupowałem już sam, wymieniałem kilka razy w róznych warsztatach i nigdzie nie kosztował aż tyle. Ogólnie raczej na plus, jesli ktos chce sprawdzony warsztat to polecam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8

Terminy i komunikatywność. Brak. Dlatego przerywam dalsze naprawy. W szemudie. Po mimo zgody na worek pieniędzy.

Re: M4K Garage

Generalnie drogo,jak w calym trojmiescie. Moja pierwsza i ostatnia wizyta.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: M4K Garage

Nie polecam miała być tylko wymiana oleju miałem swój olej to bez mojej zgody i wiedzy zrobili ciśnienie opon i dolali swój olej a podkreślam że miałem swój nagle zrobił się rachunek większy dlatego nie polecam tego warsztatu

co to znaczy "zrobili ciśnienie opon", napompowali ci koła za kase?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

no sprawdzili ciśnienie i dolali oleju do opon.

Nie potrafisz czytać, co on napisał?
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nie byłem , lecz zamierzam , się wybrać . Pozdrowienia z łodzi dla całej ekipy .I mam nadzieję ,że dam 5 gwiazdek
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Opinie nie są ciekawe,więc trzeba przekonać się samemu.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jaką łodzią dysponujesz ,ponieważ jest wysoka fala i nie dopłyniesz ,nawet z 5 gwiazdkami ?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Łodzią podwodną, bede pod falą

Filmy robi naprawdę bardzo fajne. Zobaczymy niedługo jak spisze się jako mechanik na żywca :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Leasing operacyjny a wynajem długoterminowy (11 odpowiedzi)

Mam firmę, która ma małe koszta, a dużo płacę podatku oraz VATu. Zastanawiam się leasingiem...

Wymiana opon na felgach nieprzelotowych (6 odpowiedzi)

Czy orientujecie sie gdzie najtaniej mozna wymienic opony na felgach nieprzelotowych (15')?...

Wynajem długoterminowy samochodu czy leasing dla firmy? (20 odpowiedzi)

Zastanawiam się nad wzięciem w tym roku auta na firmę. I nie wiem jakie rozwiązanie wybrac:...