MA & WO

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
czy ktos moze cos powiedziec o tym zespole muzycznym jaka grają muzykę proszę o opinie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: MA & WO

Hej "just" jaktam przygotowania?czy to ty dowiadywałaś się w szkole o zapłatę bo kobieta ze szkoły dzwoniła do mnie ale to pomyłka bo ja jej nie szukałam?

Nasza orkiestra nie może grac, ale poszukala nam inna na jej miejsce(cale szczescie). My jeszcze nie jestesmy na nich zdecydowani, poniewaz mamy inna "na oku"(bardzo polecana) My juz mamy za szkole zaplacone. A jak wasze przygotowania. My jeszcze nie wiemy co powiesic za nami:-). Podobno 20 sierpnia tez jest wesele, zastanawiam sie czy nie przyjechac zobaczyc.

Myśle że spokojnie możesz przyjechać na to poprzednie wesele a najlepiej umów sie z woznym że przyjedziecie zobaczyć w niedzięle przed południem jak oni jeszcze nie będą na poprawinach.Wy też robicie poprawiny? Nie myślałaś o takich planszach "sto lat młodej parze"my zrobiliśmy z drutu duze serce które bedzie udekorowane dookoła bluszczem i kwiatkami.Nam zostało w tygodniu zapłacenie za sale i sprzątaczki niewiesz ile one biorą?

Ja niestety nie wiem ile biora sprzataczki. My tez myslelismy o duzym sercu ale udekorowane balonami. Zastanawialas sie gdzie powiesisz te serce. Ja juz powoli coraz bardziej sie denerwuje:-) Pozdrowienia

wydaje mi sie że da je się powiesić ,myślałam o zawieszeniu na żyłce i zamocowania do karnisza od firan może to wyjdzie 2 krzesła w prawo czy w lewo a jak nie to mały gwoździk też sie wbije.Ja już też powoli załapuje stresa no niewiele czasu zostało i chciałoby się żeby wszystko super wyszło.Pozdrawiam:)