kuchnia (1) Polecam z całego serca firmę. Z mojej malutkiej nieustawnej kuchni zrobiono... Karolina Nie dokończyli kuchni i znikneli (8) Witam, Zamówiłem w firmie MadaMebel zabudowę kuchni w listopadzie i z małym... filnik wzięli pieniądze i zniknęli (3) wykonali zabudowę kuchni 24.11.2011r a zlewozmywaka MERA 70 o wartości... Krystyna Kierzkowska
Polecam firme madamebel (3) Jestem zadowolona z wykonania mebli w moim domu. Doradzono mi w kolorach nie... Katarzyna W. Uważajcie na tą firmę! (1) Nierzetelna firma, która nie dość, że zamiast obiecywanych 3 dni montażu... Anna nie polecam (2) Nie polecam, montaż tra juz 3 miesiące, ja już sobie odpuścilem została tylko... bart Wszystko dobrze wygląda na pierwszy rzut oka.... (1) Materiały z których wykonane są meble są dobrej jakości.Z projektu także... Robert Polecam meble kuchenne w tej firmi (1) Chciałabym polecić meble w tej firmie. A najbardziej zadowolona jestem z... Janina Kuchnia (1) Jestem bardzo zadowolnona z mojej kuchni. Byłam w kilku studiach ale... Iwona Szafy (1) Polecam tą firmę i dziękuje za ładne i naprawdę funkcjonalne szafy. Miła i... Bogusia Meble kuchenne (1) Jestem bardzo zadowolona z mebli kuchennych i jak najbardziej polecam tą... Agnieszka Meble kuchenne (1) Polecam tą firmę która wykonała u mnie przepiękne meble w mojej kuchni. Zadowlona klientka Polecam (1) Polecam wszystkim tą firmę, wykonałam kuchnie,szafe i mebelki łazienkowe,... Dorota NIE POLECAM (1) Nie polecam osobom, którym zależy na szybkiej realizacji zamówienia. U nas... Iwona S. Gdańszczanin - opinia (2) Dno Gdańszczanin Dziękuje za świetne meble do mojej nowej kuchni. (1) Dziękuje za świetne meble do mojej nowej kuchni. Szybki i co dla mnie ważne... Halina Super kuchnia (1) Jestem bardzo zadowolona z kuchni i polecam firmę jak najbardziej. Małgosia S. Małgosia S Super mebelki (1) Dziękuje za umeblowanie mojego mieszkania. Projekty były świetne a szafy i... Magda H. Polecam! (1) Jestem bardzo zadowolona z usług Madamebel. Pani Marta stworzyła bardzo... Mariah Super mebelki łazienkowe (1) Mam malutka łazienkę i niewiele się zmieściło ale mebelki super się... Dorota