MAG Foto Kartuzy?

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
Czy ktos z was miał przyjemność korzystac z usług fotografowania na ich weselu, slubie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: MAG Foto Kartuzy?

Ja będę miała ich na swoim weselu. Co jak co, ale zdjęcia chcę mieć porządne - mogłabym nawet zrezygnować z kamerzysty, ale zdjęcia muszą być!!!!! Mój brat robił tam zdjecia ślubne (studio)- wyszły ślicznie.
Ja polecam w 100%.

My będziemy mieć u nich sesję studyjną

etka a masz ich na całe wesele? I czy masz plener? Czy mozesz powiedziec mi ile płacisz? :)

Tak mam ich od błogosławieństwa, kościół, wesele do oczepin, studio i plener. Dodatkowo płyta ze zdjęciami z wesela, płyta ze studia i pleneru, dwa dodatkowe albumy (mniejsza wersja) dla Rodziców, obraz z naszym zdjęciem ślubnym i jakieś skrzyneczki do przechowywania albumów. Będzie nas to kosztowało ok.2.400. Wiem, ze to dość dużo - ale jak pisałam wyzej mogę zrezygnować z wielu rzeczy, ale nie ze zdjęć.
Lucy80 - a tez zastanawiasz się nad nimi? Samemu można sobie dobrać co chcecie z ich oferty. Są bardzo otwarci.

Zastanawiam sie wlasnie nad Magiem, chcielibysmy kosciół, plener, i chyba wesele (do oczepin maks). Jak bylam u nich w studio to obsługująca pani nie byla w stanie okreslic mi tego cenowo. Mam zadzwonic do szefa. I chyba musze to wkoncu zrobic aby nie bylo za pózno na znalezienie fotografa:)
A co do jakości zdjęć, to ze znajomych mi osób, korzystajacy z ich uslug, wszyscy byli zawsze zadowoleni:)))

Trzeba porozmawiać z p.Czarkiem osobiście jeśli chcecie sie umówić na zdjęcia ślubne. Studio i plener wykonuje tylko i wyłącznie p. Czarek, a kościół, wesele - jeszcze są dwie inne osoby. Czyli w jedną sobotę mogą wykonać zdjecia na 3 weselach. Plener jest w inny dzień niż wesele - do uzgodnienia.
My podpisywaliśmy umowę w czerwcu i już jedna para była wpisana na ten dzień. Radzę się pospieszyć, bo wiesz jak jest teraz z terminami - niestety...

hop

ja już po i szczerze polecam mieliśmy samą sesję studyjną - super zdjęcia pełen profesjonalizm!