supwrrrr (1) super obsługa w jednym salonie można zrobić pazórki i włosy obciąć i... laura Polecam (1) Jestem bardzo zadowolona z obsługi w tym salonie - wszyscy bardzo... Monika POLECAM!! (1) znalazłam przypadkiem i naprawdę POLECAM!!nie pamiętam keidy ostatnio byłam... kasia
PAZNOKCIE (1) Bardzo ładne paznokcie pani robi bardzo miła obsługa niunia Salon Rewelka (1) Jestem po raz kolejny zadowolona, spedziłam w salonie 4 godziny i mama... Patrycja iza - opinia (1) Po raz kolejny się nie zawiodłam. Salon profesjonalny, przemiła i... iza Super!!! (1) Trafiłam tam przypadkiem, troche sie obawialam jak bede wygladac.Ale... Joanna Polecam (1) Salon troszeczke schowany, ale bardzo miły i przytulny. Niskie ceny za... Klientka uwielbiam to miejsce (1) Świetna obsluga, wspaniały efekt. Każdy znajdzie cos dla siebie. Gorąco... Wisionka izzie - opinia (1) Rewelacyjna jakość usług, przemiła i profesjonalna obsługa, przystepne ceny.... izzie Rewelacyjny salon!! (1) Jest to rewelacyjny salon obsługa jest super Agata