MAJOWE I CZERWCOWE MAMY 2011 (2)

Lista przyszłych mam:

Janka2 - 29 kwietnia
Emilkaaa - 7 maja
Assegai - 11 maja
d@nte - 13 maja
Martam - 13 maja
Marciocha - 15 maja
Mama.wyczekana - 16 maja
Maga79 - 18 maja
kasiulkaa - 24 maja
Lalinek - 30 maja
Mrówka - 1 czerwca
magdaxv - 16 czerwca
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: MAJOWE I CZERWCOWE MAMY 2011 (2)

internetowe testy? a cóż to takiego?

beta hcg

Dziewczyny mam pytanko, ostatni okres zaczął mi się 22 września i do tej pory nic, miałam tylko w dniu spodziewanej miesiączki czyli 22 października malutkie plamienie i to wszystko. test robiłam jakiś tydzień przed spodziewaną miesiączką październikowa i wyszło brak ciąży.

Ciągle jest mi nie dobrze, mam kłucia brzucha takie chwilowe, ciągle chce mi się siusiu, ale objawy jak same wiecie są czasami wymysłem naszego umysłu więc ich nie biore pod uwage. I przed miesiączką też są przecież takie.

Niewiem już sama czy robić już test czy jeszcze poczekać, boje się troche że znowu będzie negatywny.

Robiąc testy internetowe wychodzi że to jest 4 tydzień i 6 dzień czy to nie za wcześnie na wizyte u lekarza?

Assegai super wiadomości :D
Jak ja Ci zazdroszczeeeee, nie moge sie doczekać tego usg :(

Gratulacje Assegai :) Teraz następne ważne to połówkowe :)

hej dziewuszki :) Odetchnęłam wczoraj. Byliśmy u lekarza, kość nosowa jest, cudo ;-) Przezierność 1,2 takze też ok, także wszystko jest ok. WIdzieliśmy małe rączki, stópki z paluszkami, nosek śliczny ;-) A jak fikało śmiesznie przy badaniu nooo coś niesamowitego ;-) A jak zobaczyłam tą małą stópkę z paluszkami jak mi macha przed monitorem to poczułam w jednej chwili tak wielką miłość do tej małej istotki, ciężko to opisać... :-) Cudownie.... :-)

Ehhh......szkoda. Tamte jakoś mi nie pasują. Już nie leżą tak jak powinny. Ciągle szukam tego idealnego ale ciężko jest z takim rozmiarem.

bo termin według miesiączki mam termin na 13 maja, a według usg na 15-tego ;) a w tych suwaczkach sie wpisuje według miesiaczki ;)

co do staników to niestety juz nie mamy Gorsenii...jakis czas temu nasza firma sie wycofała ze współpracy...teraz mamy Alles...oni tez maja wieksze rozmiary ;)

ejjj.......ja mam termin na 13 maja Ty na 15 maja a suwaczki pokazują taki sam tydzień i dzień..... :/

Hehe....super.
Wiem że macie w sprzedaży biustonosze Gorsenia (bardzo rzadko gdzies w sklepach stacjonarnych można je dostać). Kupiłam kiedyś jeden i który leży idealnie ale jak ostatnio szukam w internecie to nie ma mojego rozmiaru. Kiedyś pytałam tam u Ciebie (nie mam pojęcia czy to byłas Ty) i dowiedziałam sie że czasami bywają takie rozmiary. Dokładnie chodzi mi o taki http://www.jagna.pl/gorsenia-475-biustonosz-p-1915.html rozmiat 80G lub 80H czarny i biały. Macie może takie, w jakiej cenie a jeżeli nie to czy możecie zamówić ?

d@nte tak to ja :D
jaki interesik ?:>

hej dziewczynki ;-) Witam po weekendzie ;-) JA dziś od rana stresss bo ide na 18 do ginekologa na wizytę. Na to "pierwsze" usg sprawdzające czy wszystko ok z dzidziusiem.

maga79 :)
spotkanie się jakies zorganizuje jak będzie więcej chętnych :) na razie jakoś pomysł nie zyskał zbyt wielkiego entuzjazmu :) ja tam jestem za

hejka

ja też mam jakieś dziwne fazy nieraz, zastanawiam się po kilka razy nad czymś, różne rzeczy lecą mi z rąk, np. w sobotę rozbiłam ulubiony kubeczek mojego dziecka :/

poza tym wszystko ok
brzuch jakby zaczął trochę rosnąć, weekend znowu wyjazdowo-imprezowy, dziś powrót do rzeczywistości...

któraś z Was pisała wcześniej o profilach na nk i fb, ja mam tu i tu ale praktycznie nie mam zdjęć, na fb jedno profilowe, na nk jak zmienił się regulamin to pousuwałam większość, kilka zostawiłam tylko
ale oczywiście mogę przesłać linka do profili

na ewentualne spotkania też jestem chętna, ja pracuję głównie w domu, więc mogę się dostosować, tyle, że moją Maryśkę w dzień muszę zabierać ze sobą, bo nie mam jej z kim zostawić, chyba, że spotkanie w Gdańsku, to mamie podrzucę :)

Cześć.
Ja od środy do wczoraj nie wymiotowałam i myślałam że to juz się skończyło. Tak fajnie było :). Wczoraj wieczorem jednak znowu się zaczełono i dzisiaj rano też. mam nadzieję że to teraz będzie tak jeden dwa razy na kilka dni i później już coraz żadziej. Naprawdę gdyby nie wymioty to było by fajnie. Ale w środę do lekarza i może coś przepisze.
Marciocha dobrze kojarzę że Ty masz coś wspólnego z bielizną :) ? Czytałam was bardzo często na weselniku i to chyba byłaś właśnie Ty. Jeżeli tak to miałabym interesik :)

Marciocha ja tez się czuje pokracznie :) robię schabowe i zastanawiam się czy najpierw taplać kotleta w mące czy w jajku.. jakbym pierwszy raz to robiła... wogóle wiele rzeczy mi nie wychodzi :) za dużo by opowiadać.

Ślub 10.11.10 :) ale malutki, cywilny póki co.

kasiulkaa bóle głowy sa straszne i męczące... a z maluchem będzie ok :) wszystkie się zawsze boimy :)

witajcie :) powiem Wam ze ja tez sie dobrze czuje, tylko nieraz cos mi doskwiera, w sobote mialam taki megasny bol glowy ze nie wiedzialam co mam ze soba zrobic ;/ jedno szczescie przeszedl...
w czwartek ide do ginekologa mam nadzieje ze z moim maluszkiem wszystko wporzadku :)

Mi nie doskwiera prawie nic...mdlosci brak, tylko jestem jakas taka...rozkojarzona i pokraczna :P Często robi mi sie słabo i w ogole jest mi ciągle ciepło, aż cięzko oddech złapac :| Ale to takie do zniesienia ;)

Lalinek a kiedy slub? My jeszcze w trakcie ustalania terminu ale może zachaczyć o styczeń- to będzie już 5 mesiąc i nie wiem czy w sukienke się zmieszczę (której jeszcze nawet nie mam :P )

Janka ojjj to nie dobrze.... może to tylko chwilowe.
Ja się tylko modlę żeby slub przeżyć bez mdłości i wymiotów, bo jeszcze mnie nie dopadły :) a potem to juz niech się dzieje co chce - przeżyję :)

Inne tematy z forum

Jaki wozek wybrac? (82 odpowiedzi)

Dziewczyny jaki wozek wybrac? 2w1, 3w1? Jakiej firmy polecacie? Rodze w wrzesniu :)

chce mi się wyć....matka szuka pracy...taaaa (64 odpowiedzi)

muszę się wygadać...może to poniekąd jakaś moja terapia ... mam dwoje dzieci...mlodsze dwa...

perfumy.....gdzie kupujecie? (37 odpowiedzi)

dziewczyny ,gdzie kupujecie perfumy? Sephora,Douglas odpadaja ,bo ceny kosmiczne, moze w...