MAJOWE I CZERWCOWE MAMY 2011 (2)

Lista przyszłych mam:

Janka2 - 29 kwietnia
Emilkaaa - 7 maja
Assegai - 11 maja
d@nte - 13 maja
Martam - 13 maja
Marciocha - 15 maja
Mama.wyczekana - 16 maja
Maga79 - 18 maja
kasiulkaa - 24 maja
Lalinek - 30 maja
Mrówka - 1 czerwca
magdaxv - 16 czerwca
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: MAJOWE I CZERWCOWE MAMY 2011 (2)

O rety, weszłam na ten wątek myśląć, że to mój, a tu proszę już następne majowo-czerwcowe mamy są na forum. Jak ten czas leci. Życzę Wam dużo zdrówka i szczęśliwego rozwiązania.

ale aghbs i hbsag tez mialas takie badania?? czy tylko jedno z tych??

wiesz co na pewno panie z laboratorium ci powiedzą. Ja miałam wszystkie wymienione badania + mase innych

orientuje sie moze ktoras z Was czy AgHBs a HBsAg to to samo?? bo bylam u mojego lekarza rodzinnego i on wypisal(przepisal) AgHBs a moj lekarz ginekolog napisal HBsAg.. ehh nie spojrzalam u lekarza rodzinnego w ksiazeczke i sie nie zapytalam i teraz mam dylemat bo po co mam dwa razy placic za to samo badanie ;/

z tych to ja odstałam tylko na HBsAg ;)

a ja mam takie pytanie tez dostaliscie skierowanie na badanie HBsAg, HCV, HIV o toksoplazmoze sie nie pytam bo wiadomo ze tak :)

to tylko mi cycyki nie urosły??? :-( ooo załamka hahaha

ja musze sobie kupic koniecznie nowy stanik! Normalnie nosze 80C to teraz juz z D będzie :|

co do ciuszków to ja juz mam kilka "ciążowych"...od koleżanki, która miała dużą nadwagę w spadku dostałam i będą w san raz na ciążę :)

ja miałam przed C i teraz też mam C i generalnie ku mojej rozpaczy nic mi nie urosło ;(

nie mam konta na n-k ani na F i nigdy nie miałam :))

nie ma czego zazdrościć... tylko kłopot. Zwłaszcza przy kupnie stanika, sukienki albo stroju kąpielowego... na prawde chętnie bym się pozbyła troche tego !!! a teraz jak boli mmm i przeszkadza.. i jakie się pajęczyny robią... a jakie będa rozstepy uhuhu... więc nie ma czego zazdrościć :)

możemy się kiedyś wymienic kontaktami na n-k albo fb :) będziemy śledzic nasze ciążowe wyglądy :) a może się i kiedys spotkamy z brzuchami :) byłoby fajnie :)

ja w końcu widzę, ze jakiś biust mam :-))

Zazdroszczę biustu ;p ja mam teraz po powiększeniu C, mogłoby już tak zostać :) Ale niestety po ciąży i karmieniu wraca do poprzedniego rozmiaru :/

to Wy maleńkie jesteście :)
ja noszę 38-40 spodnie, ale biust mam rozmiaru E więc z 44 :P
Szczupła nie jestem, ale otyła też nie :) taka tam sobie :) w sumie fajnie byłoby Was zobaczyć :)

No właśnie Mrówka, ja też xs ale brzuch mi wywala po jedzeniu...zaczyna się kurczyć miejsce na żołądek i jelita, dzidziol rośnie :)

Ja jeszcze we wszystko wchodzę, ale myślę, że to kwestia tygodnia, dwóch i mogę zacząć nie dopinać guzika w dżinsach :)

ja wieczorami się nie dopinam i jak długo siędzę w pracy to mi się wydaje, ze tłuszcz wyłazi ze spodni na brzuszku ( a raczej jestem szczupła-xs max s) :P

ja kościelny to pewnie z chrzcinami :) o ile wszystko się potwierdzi a na 90% powinno :) juz i tak 3 lata to trwa... ale na dobrej drodze :)
ja raz wchodze w spodnie - raz nie... czasem mam większy brzuch czasem mniejszy hehe różnie to bywa :)

Ja podobnie jak Lalinek, próbuję odłożyć jakieś pieniązki na ślub u nas to będzie koscielny, ale bez wesela, ale to i tak duży wydatek :/
Zresztą póki co wchodze w swoje ciuszki :) ale pewnie prędzej czy później będę musiała się rozejrzeć za czymś większym :-)

Sprawdzony sposób lekarzy położników :p

Inne tematy z forum

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (66 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

7latek nie chce czytać (34 odpowiedzi)

Mój syn mimo znajomości wszystkich liter nie chce czytać. Nie umie,nie chce złożyć wyrazu w...

lek med Joanna Linde ABC Family Med Sopot (7 odpowiedzi)

Witam, może któraś z was ma jakieś opinie na temat pani doktor. Dzisiaj idę do niej z synem 4...