MAJOWE I CZERWCOWE MAMY 2011 ( 8 )

Janka2 - 29 kwietnia
Emilkaaa - 7 maja
Effcia - 8 maja Kliniczna
Assegai - 11 maja
Marciocha - 11 maja
d@nte - 13 maja
Martam - 13 maja
Mama.wyczekana - 16 maja
Maga79 - 18 maja
kasiulkaa - 24 maja
Lalinek - 30 maja
moniczka22 - 30 maja
Mrówka - 1 czerwca
Mamuśka1- 2 czerwca
fasolek - 6 czerwca
agawcia - 8 czerwca
gaba - 13 czerwca
magdaxv - 16 czerwca
madzia 16/17 czerwca
Agusiaa - 19 czerwca
agawierzbowska -21 czerwca
Grosik- 23 czerwca
Paulina1010 - 23 czerwca
tangerine - 24 czerwca
aga87 -26 czerwca
ryba_gda - 27 czerwca
Gosiks1 - 28 czerwca
mona__g - 3 lipiec
Kasiorek555- 7 lipiec

:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: MAJOWE I CZERWCOWE MAMY 2011 ( 8 )

ja też mam fb więc jakby co ... :)

przyszlaMamo oczywiscie,ze pamietamy,zagladaj czesciej:) a tak w ogole to mi rowniez bardzo milo Was poznac,Assegai to chyba tytul ksiazki prawda??

U mnie też łatwo poznać, że Magda ;)

Kiedyś padł pomysł, żeby sobie profile na Fb przesłać, ja takowy posiadam od półtora roku chyba, chociaż jakoś zbytnio aktywna nie jestem ;)

A ja - Asia :)

Miło mi dziewczynki :-) Ja jestem Kasia :-)

czy ktos tu mnie jeszcze pamięta :) ?

milo mi kobietki poznac was po imieniu:-)u mnie nie jest trudno sie domyslice ze mam na imie Agnieszka:-)

Kasia :P no na to bym nie wpadła :) ale miło wiedzieć :)

miłego weekendu dziewczynki...

hehehe no ja się nie popisze ;-) Kasia jestem ;-P Miło mi dziewczynki ;-)
A mój nick zaczerpnięty z książki a wpisuje go wszędzie bo zawsze mam problem z nickami i loginami bo zawsze co wymyśle to zajęte a tak przynajmniej nie ma problemu ;-)

:) to czekamy jak sie nam Assegai odezwie:) a teraz zycze Ci spokojnej nocy i kolorowych snow,ide spac,bo padnieta jestem,dobranoc

racja :) tak się zastanawiam co musi pasować do Assegai... :P ja nie mam pomysłu :P

mnie rowniez bardzo milo:) swoja droga bylam ciekawa jakiez to imie kryje sie za nickiem Lalinek i szczerze mowic nie moglam wymyslic,a Alina pasuje jak ulal:)

Ola - miło mi bardzo Cię "poznać" :D ja mam na imię Alina :) nie będę pisać jak wyglądam bo to i tak nic nie da :P

Pewnie,ze dla naszych maluszkow zrobimy wszystko:)

A co do drugiej czesc Twojej wiadomosci to faktycznie,piszemy juz jakis czas ze soba,dzielimy sie bardzo waznymi informacjami,a nie znamy swoich imion:) tak wiec zaczne,jestem Ola:)

ojjjj ileż ja bym dała za trochę słodkości... a tu po 4 biszkoptach cukier skacze jak szalony. Nawet po ryżu i ziemniakach... i po setkach innych rzeczy po których w życiu bym się nie spodziewała...
a ja od początku ciąży codziennie rano zajadałam się mleczkiem z Chocapic :D mniaaaaaam :) teraz lipa... nic nie wolno, ale dla maluszka zrobię wszystko :)

tak sobie siedzę i zastanawiam się jak wyglądacie :) rozwiązujemy tu razem problemy, martwimy się o siebie, dzielimy wrażeniami i smutkami a tak na prawdę nawet nie znamy swoich imion :) ciekawe, bo jesteśmy i zarazem nie jesteśmy sobie obce :)

hehe,moglybysmy sie tak wymienic,ze co dwa dni kazda z nas bylaby zadowolona:) Ty ze slodyczy,a ja bym troche zadbala o diete:)

fasolek - zamień się błagam... !! :) ja kocham słodycze i cierpię katusze... zjadłam 4 biszkopty dzisiaj i już koniec.. nawet herbaty nie mogę posłodzić :(

hej, Assegai Ty tak nie szalej:) choc doskonale Cie rozumiem:P mnie czasem tez zlapie takie mega sprzatanie,a pozniej leze i narzekam,ze wszystko mnie boli:) ale posprzatane musi byc:) pani doktor powiedziala mi,ze moj cukier spadl po glukozie i oznacza to,ze poprostu musze miec przy sobie zawsze cos slodkiego,moze mam jakis niedobor skoro codziennie musze zjesc cos slodkiego do kawki:) przynajmniej jestem usprawiedliwona:D

Niestety Kliniczna ma to do siebie że często są blokady dla kobiet z ciążami z obciążeniem(chore dziecko lub bliźniaki). Ale rodzącej z rozwarciem i akcją porodową raczej nie odeślą.

tam na tej klinicznej ponoć nigdy nie ma miejsc.... a sama chce tam rodzić i przeraża mnie to...
Ja dzis mam wolne i oczywiście miałąm leżeć i zbijać baki... taaaa jak cyborg wysprzątałam całą chałupę, zmyłam podłogi, poprasowałam, poprałam i jak zabrałam się za mycie kafelek w łazience stwierdziłam że jestem nawiedzona... teraz leże i dogorywam bo mi kręgosłup wysiadł od pozycji na wpół zgiętej.

Inne tematy z forum

Okulary dla dziecka w kolejnych krokach - prośba o instruktaż. (9 odpowiedzi)

Moje dziecko przeszło dwa kolejne badania wzroku i teraz mam jakąś receptę okulary (czy jak to...

psi fryzjer - moze macie kogos sprawdzonego? (12 odpowiedzi)

j/w najchetniej w okolicach Żabianka, Zaspa, Przymorze, Brzeźno

Pompa ciepła (25 odpowiedzi)

Czy któraś z Was ogrzewa dom za pomocą pompy ciepła? Jeśli tak, to (jeśli można zapytać ;)),...