MALINOWY OGRÓD W OSOWEJ.

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
prosze o opinię
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: MALINOWY OGRÓD W OSOWEJ.

Oto najlepszy przykład niezbyt szczęśliwego (baaardzo delikatnie mówiąc) układu tego forum. Wątków na ten akurat temat (Malinowy ogród) było sporo. Ponieważ giną one w ogólnym zamęcie, a nowi uczestnicy odczuwają dziwną niechęć do współpracy z wyszukiwarką, robi się tu niezły bałagan. Same macie problemy z wyciągnięciem archiwalnych postów, wklejaniem linków, zdjęć, itp. Gdyby wątki nie spadały, można by było po prostu je rozwijać. A tak? Jest z 5 (co najmniej) o Malinowym, ze 100 o sprzedaży sukien (co pewien czas wzbogacanych o "UP"), itd.

dziękuje bardzo za krytykę ,jestem tu nowa i napewno tym sposobem zniechęcisz do kożystania z tego forum

No...miałaś pecha, że na mnie się nadziałaś. Korzystania, chciałaś napisać. Byk ortograficzny jak się patrzy;-). Nie mam zamiaru ani zachęcać ani zniechęcać. I jakieś specjalnej krytyki w mojej odpowiedzi też nie widzę. Za to skrytykuję się sam za to, że zabieram głos nie na temat.

bądz zdrów

a tak pozatum czy z forum nie mogą korzystać osoby z dysortografią?
supetr dyskryminacja

Ale się uczepiła. Mogą, ale skoro siedzisz przed komputerem nie stanowi to chyba większego problemu sprawdzić poprawność pisowni, prawda? I się tak nie irytuj, bo powodów brak.

Inne tematy z forum

Oszuści z gdanska Osowa (...) psy Niby z rodowodem (59 odpowiedzi)

GdanskUwaga na mopsy i buldogi francuskie pseudohodowla ... z gdanska Osowa oferują psy niby z...