MAMUSIE GRUDNIOWE 2010... CZ.2

Może uporządkujemy się jeśli chodzi o nasze porody? Wiem, że to jeszcze nie dokładne dane - ale zawsze możemy to zmienić...
Dopisujcie się po kolei (wg. dat). Mam nadzieję, że wyraziłam się dosyć jasno:)

Mar-chew - 05.12
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: MAMUSIE GRUDNIOWE 2010... CZ.2

To fajnie asienkaj że wszystko ok.No 5cm to duży bobasek.A ja przytyłam już ok2kg.

aha jeszcze zapomniałam dodać ze położńa mnie ważyła i schudłam troszkę ;) ale że ja mam trochę ciałka to w niczym nie przeszkadza

i teraz wizyta dopiero 14 czerwca chyba sie nie doczekam chociaz to tylko 4 tygodnie :)

tak ja też stwierdziłam że rośnie jak na drożdżach klopsik mały :)

ja miałam dzisiaj badaną przezierność karokową i wszystko jest dobrze także jestem taka szczęśliwa dzisiaj

Super ;-). Ponad 5 cm...toż to klops mały ;-))).
Ja idę teraz w czwartek na te usg NT - mam nadziję, że wszystko jest ok. Musi być i koniec ;-).

gratuluję dobrych wiadomości...

właśnie wróciłam od lekarza wwszystko z dziekiem wporządku , rozwija się prawidłowo mierzy ponad 5 cm jest to wg USG 12 tydzien :)

a ja ze względu na to,że mieszkam w Świdnicy(na dolnym śląsku)rodzić chciałabym w wałbrzychu w szpitalu gin-poł gdzie pracuję,ale zobaczymy wszystko zależeć od sytuacji....bo jeśli coś się będzie złego działo to urodzę na miejscu w Świdnicy bo do Wałbrzycha jest jakieś 30 km,a to będzie zima.....

Ja na 100% Kliniczna, rodziłam tam córkę 3,5 roku temu i byłam bardzo zadowolona, dodatkowo prowadzę ciążę u lekarza który właśnie pracuje na Klinicznej, dlatego tylko Kliniczna wchodzi w grę:)

Dziękuję:)
Mam nadzieję,ze tym razem nie przenoszę ciąży (przy pierwszym dziecku urodziłam 2 tygodnie później) i nie spędzę świat w szpitalu. Rodziłam na Zaspie. Ale nie byłam zadowolona z opieki po porodzie. Słyszałam bardzo dobre opinie o Klinicznej. I zastanawiam się nad wyborem szpitala.

a mnie wczoraj caly dzień bolała głowa i najgorsze to że nic wziąsc na to nie mozna

dzisiaj ide do lekarza na 11 juz nie moge sie doczekac zeby zobaczyc malenstwo

ja zdecydowana jestem rodzic na Zaspie

Hej :) Dzisiaj bylam u lekarza juz jest wszystko ok:) za tydzien mam usg juz sie nie moge doczekac :) zrobili mi wkoncu karte ciazy, i mialam wyniki badan z krwi i moczu i mam tendencje spadkowa zelaza wiec moge miec anemie... mam brac zelazo i dodatkowo magnez bo dretwieja mi rece i nogi... a ja nudnosci nei mam ani razy nei wymiotowalam i mam nadzieje ze juz mi sie to nie przydazy :)
a co do usg to warto chyba wiedziec czy dzidzia jest zdrowa, ale szczerze obawiam sie tego nei wiem co bym zrobila jakby bylo inaczej :(
wybralyscie juz szpital w ktorym chcecie rodzic? Ja sie zastanawiam nad Zaspa, moje dwie siostry rodzily tam i sa zadowolone wiec chyba tam sie zdecyduje rodzic:)

Witamy kolejną grudniową mamę i uaktualniam listę:)

Sylwia80 -04.12
Mar-chew -05.12
Asienkaj -06.12
misica3 -07.12
Anka165 - 09.12
Michalowa -10.12
Agus878 -10.12
Agusia:) -10.12
Ola77 - 10.12
Wiola - 11.12
LidkaJ - 11.12
Linaa - 17.12
Trotka - 29.12
BlueBell - 31.12

Witamy nową grudniową mamusię!

Witamy kolejną grudniową mamusię zauważyłam że nas grudniowych mam jest o wiele więcej niż listopadowych.Kto wie może święta będą spędzone na porodówce he he :)

Ola77 - 10.12

i ostatnio głowa mnie boli często ale to może ta pogoda tak na mnie działa

Ja cały czas ok sie czuję. Czasem rano lekkie mdłości.
No i zmęczona wiecznie jestem. A jak sprzątam, to sapię przy tym jak stara baba ;-))).

a u mnie mdłości jakby coraz gorzej ale mam nadzieję ze miną wkońcu , czasami rano z łóżka muszę lecieć do łazienki bo mi się tak niedobrze zrobi , a tak pozatym jest wporządku
jutro na 11 do lekarza i już nie mogę sie doczekac

Cześć dziewczynki co u was słychać jak samopoczucie?U mnie powoli mijają mdłości czuję się coraz lepiej.

Inne tematy z forum

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (23 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Swojskie wędliny (56 odpowiedzi)

Mam taką ochotę kupić od kogoś swojskie wędlinki. Znacie kogoś kto sprzedaje? Niedługo święta...

otworzyć firmę ?? (36 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....