MAMUSIE GRUDNIOWE 2010 ... CZ 4

Mamusie grudniowe cz 1

http://forum.trojmiasto.pl/MAMUSIE-GRUDNIOWE-2010-t158001,1,16.html?hl=grudniowe 2010#hl

Mamusie grudniowe cz 2

http://forum.trojmiasto.pl/MAMUSIE-GRUDNIOWE-2010-CZ-2-t161023,1,16.html

Mamusie grudniowe cz 3

http://forum.trojmiasto.pl/MAMUSIE-GRUDNIOWE-2010-CZ-3-t164468,1,130.html

Lista grudniowych mamuś :)

Aniak - 03.12
Sylwia80 -04.12
Mar-chew -05.12 - dziewczynka Hania
Asienkaj -06.12
Justa2684 - 06.12 - chłopczyk
misica3 -07.12
Anka165 - 09.12
Michalowa -10.12 - chłopczyk Szymon
Agus878 -10.12
Agusia:) -10.12
Ola77 - 10.12
monika84-10.12
Wiola - 11.12
LidkaJ - 11.12
Linaa - 17.12
Malinka0316 - 18.12
Tusia27 - 18.12
queen- 25.12
Trotka - 29.12
Ania1979 - 30.12
BlueBell - 31.12
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: MAMUSIE GRUDNIOWE 2010 ... CZ 4

Witaj !

Witajcie,

po pierwsze się witam, a po drugie chciałam do Was dołączyć i z Wami poplotkować. Termin mam na 12 grudnia, a na ostatnim USG pokazało, że będzie chłopak

dlatego ja będę kupować neutralne ubranka... i tak nie lubię różowego:P bo następne znowu pewnie będziemy celować w chłopczyka (i oby owu już się nie przesuwała;P)... co nie zmienia faktu, że strasznie cieszę się z dziewczynki:)

Ja mam to samo multum różowych ciuszków dosłownie tony że mogłabym obdarować chyba kilka żłobków, jak będzie chłopak to aż strach pomyśleć ile roboty będzie z wymianą na chłopięce :/

Agusia mój mąż także woli dziewczynki więc z drugiej córci byłby mega dumny. No i śmiejemy się, że mamy same różowe ubranka i lalki.... Nie mam pojęcia kiedy mój lekarz powie mi płeć bo ma takie prehistoryczne usg, oby zdążył przed porodem ;D

Trotka to tak ja ja też bym chciała drugą córę, mąż z kolei chciałby syna:) Zobaczymy może za trzy tygodnie już się dowiemy ale oczywiście zdrowie maleństwa najważniejsze :) Nie ważne co będzie, będzie tak samo kochane :)

Ja również melduje się w nowym wątku. Jednak potwierdziło się, że mam niedoczynność tarczycy i biorę leki. Po usg genetycznym wszystko ok, ale powiem szczerze że jestem pełna uznania dla lekarza, że zobaczył coś na tym monitorze bo on pierwszej nowości to już nie jest... Ja chciałabym druga córeczkę, chociaż obojętna tak naprawdę jest płeć byle zdrowy był maluszek... Pozdrawiam

mi wywaliło tak brzuszek przez ostatnie trzy dni, że normalnie szok!! w sumie to cieszy moje oko - z drugiej strony strach pomyśleć jeśli dopiero co wkraczam w 5 miesiąc...

ja już też mam trochę rzeczy ciążowych ale jeszcze przydałoby sie troche szczegolnie bluzek bo w spodniach jakos wychodze chyba :)
albo kupie pozniej jakos :)
musialabym tez zrobic porzadki w szafie bo juz sie nie mieszcze w stare rzeczy i tylko miejsca zajmuja :) a maz tez mialby przynajmniej luzik , wezme sie za to kiedys tylko zawsze cos ciekawszego znajde do roboty

Witajcie dziewczyny!
Wczoraj zrobiłam porządki w mojej szafie. Spakowałam sie w trzy kartony, które może otworze za rok..Z dawnych ubran zostało 12 bluzek, 3 sweterki nowa ciążowa biała spódniczka i cienke ciążowe szare spodnie. Niewiele tego.Zwolniłam mężowi dwie półki i zmieściłam sie na kilku wieszakach....czas i pora na zakupy :)

ja praktycznie od poczatku sie nie dopinam w starych spodniach, na poczatku to byl zamek do polowy i guzik na gumke, wogole cala moja garderoba podklega juz wyminie wlacznie z majtkami bo stanik to normalka

Tusia dzięki za info o przecenach bo ja właśnie zamierzam się wybrać na małe zakupki. w starych spodniach nie dopinam się od dawna na początku tylko guzik ale teraz to już zamek ledwo domykam ... masakra :/

Ja czuję, że będzie chłopiec, chciaż wiekszośc rodziny kibicuje , żeby była dziewczynka :)

A ja mam przeczucie ze bedzie chlopczyk. Dziewczyny nie wiem czy jeszcze jest ta promocja ale w H&M letnie ciuchy ciążowe sa przecenione ja sobie kupilam rybczki za 40zl przecena z 99 i biale dlugie takie fajne cienkie za 60zl przecena z 129

Ja to się już nie dopinałam od mniej więcej 10 tc więc u mnie to już od dawna garderoba typowo ciążowa:) Ale podobno przy drugiej ciąży brzuszek pojawia się wcześniej bo w pierwszej trzeba było brzuszka szukać do 5 miesiąca :)

Witajcie mamusie dziś wieczorem mam wizytę u lekarza ciekawi mnie jak bobasek wygląda ostatnio widziałam go miesiąc temu.Wczoraj kupiłam sobie pierwsze spodnie ciążowe,jeszcze do tej pory mieściłam się w swoje dżinsy ale musiałam rozpinać guzik.Nareszcie dzidzia będzie miała wygodnie.

:) no i wczoraj byłam w sklepie i znowu nie mogłam się powtsrzymać kupiłam kolejny ciuszek dla maleństwa :)

Moje też nie chciało nic pokazać :)

a mi wydaje się,że mam chłopczyka....ale nic nie wiem....bo nie chciał pokazać

A ja nie mam żadnego przeczucia zupełna pustka w głowie :)

Inne tematy z forum

bałagan u nastolatki (26 odpowiedzi)

Czy nastolatke da sie nauczyć porządku? Jak to zrobic skoro już nic nie pomaga...W swoim pokoju...

Przeprowadzka - jaką firmę polecacie? (69 odpowiedzi)

Hej! Jaka firmę przeprowadzkową polecacie?? Za dwa tygodnie mnie to czeka i chciałabym...

ksiadz nie chce doposcic mnie jako chrezstnej!!! (101 odpowiedzi)

witam wszystkich! i prosze o rade,bo juz sama nie wiem co mam robic:(moja siostra poprosila...