MAMUSIE GRUDNIOWE 2010 :)

Witam serdecznie wszystkie mamusie grudniowe 2010 może czas rozpocząć nasz wątek bo nas przybywa :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: MAMUSIE GRUDNIOWE 2010 :)

asienkaj - ważne, że go nie masz... teraz będziesz spokojniejsza...

podejrzewam ze tego krwiaka mogłow ogole nie byc , ze ten lekarz zle cos widzial , bo dziwne ze tak szybko sie wchlonal

dokładnie super, że się już wchłonął... ja nie prostuje włosów (bo wyglądam tragicznie)...
ja będę miała do czynienia tylko z położną bo mieszkam w UK i takie tutaj są zasady... ginekologa widziałam, tylko dlatego, że byłam w szpitalu...

ja tam normalnie susze włosy przecież bez przesady to chodzi chyba o wysoko podnoszenie rąk typu wieszanie firanej i inne

Hej Babeczki, nurtuje mnie jedno pytanie. Niby rąk podnosić nam nie wolno, lekarz też to potwierdził, ale zastanawiam się co z suszeniem i prostowaniem włosów? Nie da się tego zrobić bez unoszenia rąk. A Wy suszycie, prostujecie?

No to fajnie że krwiak się wchłonął teraz będziesz spokojna że wszystko ok.Ja też często spoglądam na zdjęcie usg i myślę o maleństwie w brzuszku to jest wzruszające.

z dzidzią wszystko ok i lekarz nawet krwiaka nie widzi , nie wiem może sie wchłonąl jestem szczesliwa , serduszko bilo i maluszek sie poruszal poprostu chwile wzruszenia teraz co chwile ogladam usg

Asienkaj jak wrócisz od lekarza daj znać jak tam dzidzia.

a ja tez z polozna nie mialam jeszcze do czynienia zobaczymy

a co do smaku czytalam ze to normalne wiec sie nie martwie ale okropne uczucie musze przyznac

asienkaj - to chyba normalne w trakcie ciąży. Trzymam kciuki:) Koniecznie napisz jak po wizycie. Ja zobaczę położną dopiero 5 maja.

no to dzisiaj mam wizyte u lekarza zobaczymy jak tam malenstwo sie czuje :) juz sie nie moge doczekac a to dopiero po 15 . Lekarz mi moze wyliczy konkretny termin porodu wiadomo tego nie da sie ustalic napewno ale taki przykladowy :)

co moze oznaczac metaliczny smak w ustach ? wczoraj tak mialam dzisiaj juz przeszlo ale nie wiem co to bylo

Z tym grudniem u mnie to może być różnie, dzisiaj gdzieś znalazłam taki schemat liczenia terminu porodu i wyszła mi data 4 stycznia 2010 r. Tak więc czekam co powie Pani Doktor.

BlueBell ale masz fajny termin zazdroszczę ci dlatego że ja 31grudnia2005 miałam ślub i gdyby udało się urodzić w tym samym dniu to byłoby wspaniale .Ale co za różnica najważniejsze aby każda z nas urodziła zdrowego dzidziusia a u mnie też grudzień tyle że 4.

Oj najpóźniejsza to chyba będę ja :)
31.12.2010 r. :):):) ależ sobie termin sprawiłam :)
Witam wszystkie grudnióweczki i dołączam do Was!

Coś mi się zdaje, że jestem najpóźniejszą mamusią grudniową. Dopiero w czwartek 29.04 wybieram się na pierwszą wizytę. Mam nadzieję,że będzie wszystko ok. Pozdrawiam.

Anka165 ja nie chodzę do pracy i niestety nie będę miała żadnych pieniążków za zwolnienia i żadnego macierzyńskiego i wychowawczego.Ale za to mogę w domu dużo wypoczywać śpię do 10godz. nie przemęczam się trochę nudno tak mi w tym domu.

Trotka witamy ciebie w wątku grudniowych mam czym nas więcej tym lepiej.Zapraszamy do udzielania się.

witam nową grudniową mamusię:)
ja jestem ciekawa kiedy swoją położną zobaczę... bo w sumie to powinnam jakoś w przyszłym tygodniu po raz pierwszy ale, że się jakoś nie kwapiłam to możliwe, że teraz mi przepadnie i dopiero w 3 miesiącu;/

Witajcie dziewczyny.
Wpraszam się do was..... Z moich obliczeń termin porodu wypadnie na 29 grudnia. Pozdrawiam.

ja też trzymam się na wadze, a dopadają mnie już jakieś dziwne nastroje, a dziewczyny wy wszystkie chodzicie do pracy?, ja nie daję rady,zasypiam w pracy, 8 godz. to męczarnia, zastanawiam się już nad zwolnieniem.

Inne tematy z forum

kto poleci dobry podkład kryjący do twarzy? (39 odpowiedzi)

Szukam podkładu do cery mieszanej, który nie podkreśla porów i dobrze kryje (mam zaczerwienioną,...

Pompa ciepła (23 odpowiedzi)

Czy któraś z Was ogrzewa dom za pomocą pompy ciepła? Jeśli tak, to (jeśli można zapytać ;)),...

Pierwsze dni w przedszkolu - przyzwyczajanie (51 odpowiedzi)

Dziewczyny, naczytałam się w necie, że warto stopniowo wydłużać pobyt dziecka w przedszkolu. No...