Re: MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2013 CZ.2
Tinker - właśnie przeczytałam... i aż nie wiem co napisać... bo ja na kazde usg chodze ze stresem i nawet nie wyobrazam sobie siebie gdyby... Serduchem przytulam! Pamietaj ze gdybys potrzebowała z kims pogadac - śmiało pisz! Jestem z Tobą i wierzę, że Wam sie uda kolejnym razem!!
Tymczasem, az głupio mi pisać, że z Kruszynką wszytsko ok. Ma 7,11 cm i jak na swój wiek wszystko dzieje sie prawidłowo. Zjadłam batonika przed wizytą ale się okazało, że było pół godz opóźnienia i juz potem Maluch nie chciał skakać :p ale kopał trochę nożkami i mąż był przeszczęśliwy jak zobaczył :) No i lekarka powiedziała, że duze szanse że będzie chłopak, bo coś jej się tak wydaje :) Termin wg USG sie przesunął o 3 dni szybciej, czyli 20.07 :) Dostalam tez zmiane w lekach - zamiast kwasu foliowego mam teraz brac zestaw witamin i magnez dodatkowo. Kolejne badanie mam w połowie lutego. A teraz do konca miesiąca siedze na L4, bo zaczął mi się katar i gardło pobolewa, no ale choiaz trochę odpocznę.
Co do ćwiczeń, jeszcze z 2 tyg mam poczekać, by wszystko się dobrze u Kruszynki wykształciło i potem możemy pobrykać ;-) Dumelku bardzo chętnie będę Cię zabierac jeśli masz ochotę jeździc na joge do Sopotu :) będziemy w kontakcie na początku lutego. A jak juz bedziemy na zwolnieniu pełnym to jeszcze pomysli się nad innymi zajęciami :) dziewczyny pomyślcie czy się przylączyc :)
A i jeszcze pytanie - czy któraś z Was robiła moze test podwójny?
0
0