Re: MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2013 CZ.4
heloł wszystkim, także bezglutka :D
wszystkim usg dobrze wychodzi, miło słyszeć :)
u nas niestety będzie obsuwa z usg, zamiast w czwartek do ginki, to idę w poniedziałek do gina :/ nie cieszę się, że do niego, bo raz u niego byłam jeszcze przed ciążą i nieciekawe wrażenie na mnie zrobił.. ale trudno, lekarza się nie wybiera, hehehe :]
no i czeka nas niespodziewany wyjazd na kilka dni, niestety na pogrzeb.. stąd zmiana planów usg.
aha, zdecydowaliśmy, że jednak raczej będziemy chcieli poznać płeć, ze względów logistyczno-zaopatrzeniowych - jak będzie dziewczynka, to chyba trzeba będzie zacząć kupować dziewczęce ciuszki, co by później za jednym zamachem nie wydać zbyt wiele (bo dla chłopca to wszystkie ciuszki mamy po Synku)
Panno - być może jedna lub dwie dziewczyny, które chodzą na zajęcia na awf byłyby chętne na jogę w cisowej. Znaczy się powiedziały, że na pewno chciałyby przyjść i sprawdzić co to :)
jak byłam w kilka sobót u pani Guć na tych ćwiczeniach, to tak słabo mi się podobało.. za dużo dziewczyn, za mało miejsca/piłek/drabinek.. może teraz się coś zmieniło, ale mi dużo bardziej odpowiadają takie zajęcia, jak na awf. No i mam nadzieję, że joga też sprosta moim wyobrażeniom. U pani Guć miałam wrażenie, że tak to było trochę naciągane ćwiczenie..
antoza - obejrzę te filmiki w wolnej chwili, ale mi to lepiej się zorganizować i wyjść z domu na takie zajęcia. Przy Synku ciężko znaleźć tak po prostu czas i samej ćwiczyć, a jak wychodzę, to tak bardziej zobowiązująco jest i dla mnie, i dla osoby, która pod moją nieobecność zajmuje się Synkiem :D
Panno - Ty dziś masz usg?
1
0