Re: MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2013 CZ.4
mi w pierwszej ciąży pępek też nie wylazł ;] co najwyżej zrównał się z resztą brzucha :) teraz też jest już trochę płytszy :)
Panna - Ty tak serio z tymi imionami?!? nie wkręcaj.. będzie Napoleon?!?!? jeszcze takie rzadkie mi przychodzą do głowy: Sylwiusz, Salwiusz, Sergiusz :D
my jeszcze nie zaczęliśmy tematu imienia..
w ogóle, słuchajcie, jaka porażka..
we wtorek , byłam na tym usg u dr małysiak i powiedziała, że chłopak na 200%. A wczoraj, u skóry.. na dzień dobry mówi (nie przyznałam się, że już coś wiem), że na 80%.. DZIEWCZYNKA!! :O o-o.. ale do końca wizyty prawdopodobieństwo zamiast wzrosnąć, to spadło i ostatecznie wyszłam z werdyktem: 50 na 50. czyli że nie wie. I co tero?!??!?!?
ja też uważam, że chłopcy to dla mniej zaawansowanych :D tak, jak pisze Panna, ubierasz w cokolwiek, zawsze spodnie - jakie to uproszczenie.. pupkę wycierasz, jak Ci wygodnie, żadnych intymnych zakamarków do umycia.. jak chodzi brudny, to nikt się nie dziwi, jak łobuzuje, to wszyscy przytakują głową i mówią: w końcu to chłopak.. czesać nie trzeba, przynajmniej mojego :D żadnych kitek, warkoczyków, splotów.. jak jestem z Nim na basenie, to mamy dziewczynek na głos wyrażają swoją zazdrość, że nie muszę Mu jeszcze do tego wszystkiego rozczesywać i suszyć włosów :D z prezentami - żaden problem, każde auto jest super :D
apetyt, i owszem, całkiem spory, ale za to Mąż je słabo, to jeszcze nie przesądzone, czy pół lodówki za jednym razm będzie wymiatał :)
eni_a, ale tam jest napisane, że to warsztaty "dla pracowników ochrony zdrowia"
0
0