Re: MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2013 CZ.4
Hiacenta nie kumam.. weź mi wytłumacz, Panno, bo ja jeszcze się z chorobą zmagam.. jakby było tego mało, to Synek dziś kaszle, gdy moja Mama usłyszała jak, to kazała natychmiast (była 18:30) do pediatry lecieć, skoro przyjmuje do 19tej. Na razie przeziębienie, mam nadzieję, że się nic nie wykluje. Był dziś po południu bardziej marudny, niż w sobotę, jak miał gorączkę.. :/
dumelek - ja mam corvet. Cadeta nie widzę na ich stronce - wycofują..? W stosunku do corvet i pozostałych, to cadet chyba ma mniejszą gondolę, która jest na niższej wysokości (a my oboje wysocy) i spacerówka też ma mniejsze siedzisko. Z tego, co pamiętam.
agusia-gdansk - no co Ty!! ja się cieszę, że chłopak, szczerze mówiąc. Dziewczynki mnie trochę przerażają, w znaczeniu, wychowanie ich :D (trochę się też boję, że dziewczynkę będą wszyscy -włączając w to i mnie- rozpieszczać.. w przeciwieństwie do Synka, który nie ma taryfy ulgowej :]) powiedziałam dziś Mężowi, że dziewczynkę zrobimy sobie w następnej kolejności, "na deser", będzie jak wisienka na torcie. A On na to: a jak się nie uda? No to powiedziałam, że wtedy jeszcze raz spróbujemy z tą wisienką, a jak za czwartym razem nie wyjdzie, to damy sobie spokój :D On chyba też zadowolony, w końcu już dawno powiedział, że "dwóch chłopców i dziewczynka to też fajnie" :D
mentorka - 445g? łaaaadnie :D na bogato :)
0
0