MANUEL MOTA PRONOVIAS KOLEKCJA 2010 NA SPRZEDAZ

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
BAJECZNIE PIEKNA SUKNIA HISZPANSKIEJ FIRMY PRONOVIAS PROJEKTU MANUELA MOTY SZUKA NOWEJ WLASCICIELKI. SUKNIA POCHODZI Z KOLEKCJI NA ROK 2010 I NIE JEST DOSTEPNA W POLSCE. ZAKUPIONA ZOSTALA W HISZPANII. USZYTA W BARCELONIE. ROZMIAR 38 NA 165 CM WZOSTU. WYKONANA Z GAZY. STYL A LA GRECKA BOGINI. PIEKNIE WYCIETE PLECY, PODKRESLONE RAMIONA I SZYJA. SUKNIA Z TRENEM. LEKKA, ZWIEWNA, ROMANTYCZNA. BARDZO NIEPOWTARZALNA. DO SUKIENKI DOLOZE HALKE PRONOVIAS GRATIS. MODEL SUKNI- ODIN. PO UJECIA SUKNI ZAPRASZAM NA STRONE PRONOVIAS.ES SZUKAJCIE SUKNI W KOLEKCJI 2010 MANUEL MOTA MODEL ODIN. CENA- DO UZGODNIENIA
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: MANUEL MOTA PRONOVIAS KOLEKCJA 2010 NA SPRZEDAZ

www.pronovias.es na stronie znajdziecie 3 ujecia sukni- zblizenie gory, calosciowe zdjecie przodu oraz tylu. zapraszam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czy oferta z ta suknią jest nadal aktualna ?
Wiem że już jest dostępna w salonie cena ok.4000 za jaką cene chialabyś ją sprzedac
odp na mail drinkatlen@o2.pl

to chyba ta
image
image
image

wklej zdjecia na sobie, na modelce kazda suknia wyglada ladnie

prośba o przesłanie opisu sukienki oraz fotek na maila slonecznik-9@wp.pl. Czy będzie pasowała na wzrost 176 cm?

wlascicielka napisala, ze suknia jest na 165 wiec nie sadze by yla dobra na 176, bedzie za krotka :)

a sukienke widzialam na wlascicielce i wyglada taks amo pieknie jak na modelce;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

osobiście ją mierzyłam w Madonnie, jest piękna :-)

Hey, jestem bardzo zainteresowana. Prosze o info na maila: magda@bfc.waw.pl

Właśnie dziś zakupiłam ta suknię .Ślub mam 1 maja i po tym terminie będzie szukała nowej właścicielki.Więcej na priv drinkatlen@o2.pl

właśnie kupiłam nową ODIN Manuela Moty, ta co na zdjęciu powyżej. Mam ślub 13.08.2011, po ślubie mogę odsprzedać. Cena Cię usatysfakcjonuje:) A po swoim śłubie, znów będzie mogła trafić w nowe ręce i na tym nie stracisz:)
Więcej informacji na:
ZielinskaAnna01@poczta.fm
Zapraszam:)

Inne tematy z forum

Jesionova (3 odpowiedzi)

Ze względu na lokalizację inwestycji we Wrzeszczu, na dodatek w najbardziej centralnej części tej...

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

Browar Gdański - opinie i oceny (37 odpowiedzi)

Inwestycja będzie realizowana na terenie dawnego browaru we Wrzeszczu. W pierwszym etapie...