MARTIMA SKLEP

Witam, jakiś czas temu pojawiło się ogłoszenie w sprawie pracy do sklepu w Gdańsku w którym był zamieszczony adres e- mail: martima_sklep@yahoo.com oraz podpisana jest Pani Joanna Koszyczarek.

Dzisiaj przyszedł mail aby w celu dalszej rekrutacji przesłać im mailem SKAN DOWODU OSOBISTEGO....

Wygląda mi to na niezłą ściemę.

Czy ktoś z Was też tam wysyłał CV i dostał takiego maila?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: MARTIMA SKLEP

Również dostałam taką odp na wysłane CV i też się mi się wydaję, że to niezła ściema. Po co im do dalszej rekrutacji skany naszych dowodów? Przecież to mogą sobie zobaczyć na rozmowie kwalifikacyjnej.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: MARTIMA SKLEP

Nie wysyłajcie . W cv nie ma takich danych jak pesel . Wystarczy tylko taka informacja ,a ktoś wykorzysta wasze dane do uzyskania kredytu ,lub zbioru danych osobowych
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

zarobki w Mohito /LPP (13 odpowiedzi)

Witam, orientuje się ktoś jak wyglądają zarobki w sieci Mohito? System premiowania?

Praca za granicą, czy są sprawdzone oferty? (40 odpowiedzi)

Od paru dni szukam pracy za granicą. Ofert jest pełno ale jak szukam opinii o konkretnym...

asystentka stomatologiczna - gdzie zrobić kurs, ile się zarabia? (48 odpowiedzi)

czy jest tu osoba pracujaca w tym zawodzie? Gdzie mozna robic jakis kurs w tym kierunku? ile sie...