MASAKRA

Na początek można napisać, że ten Klub to kompletna porażka! Byłam tam ze znajomymi i...oceniając to, co tam widzieliśmy, to po prostu skandal!!! Nie dość, że gdy tylko poszłam się bawić z koleżanką (nasi faceci siedzieli przy stoliku) podeszła jakaś grupka i bezczelnie usiadła na naszych miejscach, wzięli nasze papierosy i poczęstowali się piwem!!! Nawet rozmowa im nie pomogła, a Ci panowie, którzy tam pilnowali wgl nie zwracają na nic uwagi. Po drugie dzieci!! 15-17 powinny spać w domu, nie róbcie z klubu Przedszkola!! Ludzie! Po trzecie rozebrana dziewczyna, po prostu co ona sobą reprezentuje?! Na sam widok można byłoby pomylić ten klub z Burdelem! Jakaś laska najpierw tańczy, a potem zdejmuje bluzkę i tańczy na staniku. Mało tego, wchodząc na schody krzyknęła do koleżanek (pokazując piersi) "róbcie mi zdjęcie". Masakra. Ojj kochani, długo tak nie pociągniecie jeśli nie będziecie zwracać na takie rzeczy niedopuszczalne uwagi.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu:

Przykro mi, że taka jest Pani opinia. Co do pierwszej poruszanej przez Panią sprawy, taką sytuację należało natychmiast zgłosić do pracowników ochrony, którzy ZAWSZE interweniują w takich przypadkach. Proszę mieć na uwadze, że nie zawsze sami są w stanie zorientować się kto siedzi przy swoim stoliku więc zachęcamy do zgłaszania im takich sytuacji. Co do wieku gości, naprawdę nie mamy wpływu na podrobione dokumenty choć w miarę upływu czasu staramy się i tak zacieśniać selekcję przy wejściu. Jesteśmy stosunkowo młodym klubem i sami wciąż się uczymy i rozwijamy tak żeby wszystkim było u nas lepiej. Dlatego mimo wszystko zapraszam Panią ponownie! :) pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0