MASAKRA!!!
Witajcie! Nie korzystajcie! Jak było SILVER nigdy nie było żadnych problemów, jak jest MULTI to są same!Byłam bardzo uzależniona od kina za czasów Silver, jak ktoś jest to polecam Multi- szybko się wyleczycie!! Pierwsza rzecz to jest chyba żartem, że ja muszę zapłacić za bilet przez internet w trakcie rezerwacji!!Ja się chyba nie mylę, że to ja robię łaskę idąc do kina a nie kino mi, że mnie "GOŚCI".Nie wspomnę, że nie można tego robić przez telefon!!Jeśli chodzi o odtwarzanie filmów i światło to totalna jak to się mówi PORAŻKA!!Trafiłam cztery razy na błędy typu;zapalenie światła w połowie seansu, dziwne dźwięki, bezdźwięczność, przerywanie,że nie wspomnę o brudnych okularach do filmów 3D!!Film kosztuje więcej a ja dostaję syfiaste gogle!!To przechodzi wszelkie granice!!Ja nie mam w torebce "Clina" i szmatki!!Jak już ktoś napisał niżej płatny parking to totalny brak szacunku!! Jak nie macie na utrzymanie gemini to je zlikwidujcie i tyle!!Myślę , że złoga będzie zadowolona z mojej wypowiedzi!!