MASAKRA

UMOWA SKOŃCZYŁA MI SIE W LUTYM....STOSUNKOWO WCZEŚNIEJ WYPOWIEDZIAŁAM UMOWĘ. JEDNAK INTERNET BRAŁAM O 2 MIESIĄCE PÓŹNIEJ CO AUTOMATYCZNIE WYDŁUŻAŁO KORZYSTANIE Z NIEGO. JEDNAK DZIŚ PRZYSZEDŁ RACHUNEK NA SUME 300 ZŁ..... I JAK SIE OKAZUJE CENA PROMOCYJNA NET OBOWIĄZUJE TYLKO W PAKIECIE..GDY PAKIET SIE KOŃCZY NET MA CENE Z KOSMOSU.....
I "UPPRZEJMA PANI" Z MULTIMEDIÓW PO WZOROWYM SZKOLENIU Z KŁAMANIA KLIENTOWI W OCZY WYPIERA SIĘ ŻE MÓWIŁA ŻE CENA ZA NET POZA PAKIETEM SIE NIE ZMIENI. TO JEST SKANDAL I ZŁODZIEJSTWO !!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: MASAKRA

kolejna osoba nie czytajaca papierow i majaca pretensje do calego swiata tylko nie dosiebie
jest jasno napisane w regulaminie promocji ze abonent po uplywie miesiecy promocyjnych zobowiazany bedzie do oplat na rzecz operatora zgodnie z obowiazujacym cennikiem uslug ktory zostal doreczony w ndiu monatzu ... ZAL to mi jest was ludzie bo piszecie pitoly z wlasnej winy a zganiacie na firme !
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: MASAKRA

ZAL to mi jest ciebie ~eh, bronisz firmy która na pewno nie jest wzorcem prowadzenia cywilizowanego interesu i prędzej czy póżniej za to zapłaci. To nie jest potentat nie do zastąpienia, dlatego powinen ludzom życie ułatwić a tworzć jak najbardziej skomplikowane regulaminy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0