Mat Kancelaria

Doradztwo prawne

Gdynia, al. Zwycięstwa 241/13

Urszula - opinia (1) Bardzo szybka i kompetentna obsluga. Polecam goraco Urszula Angelika - opinia (1) W końcu znalazłam kompetentną kancelarię, która pomoże w każdej sytuacji!... Angelika Maciek - opinia (1) Bardzo dziękuję za poprowadzenie postępowania upadłościowego! Maciek
Zenon - opinia (1) Polecam w 100% Namiary do MAT- kancelarii znalazłem przez przypadek (którego... Zenon Ilona - opinia (1) Polecam , bardzo pomocna porada prawna Ilona Marta - opinia (1) Zdecydowanie polecam! Bardzo dobra współpraca i kontakt. Marta Alicja - opinia (1) Pomoc prawna na najwyższym poziomie, rzeczowa i przyjazna komunikacja oraz... Alicja Jacek - opinia (1) Bardzo polecam Kancelarię Mat. Duża wiedza i profesjonalizm. Szybko i... Jacek Monika - opinia (1) Błyskawiczna ocena szans z mojej sprawy i porada. Polecam! Monika Marta - opinia (1) Duże zaangażowanie i pomoc. Bardzo dobry kontakt mailowy jak i telefoniczny.... Marta Patryk T. - opinia (1) Profesjonalna i rzetelna obsługa. Wszystkie warunki skorzystania z usługi... Patryk T. Wow!! (1) Szeroka wiedza, maksymalne zainteresowanie, szybkie działanie i do tego... Lucyna