MAX

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Żwirki i Wigury 2

GORĄCO POLECAM (1) Najlepsza szkoła ever. Zdawalność za pierwszym razem. Pani Instruktor Renata... Iwona Najlepsza szkoła w Trójmiescie (1) Polecam naukę z Panią Renatą! Szybkie terminy, profesjonalnie i przystępnie... Kamil Polecam (1) Serdeczna i sympatyczna instruktorka, która pomogła mi w końcu zdać egzamin... Andrzej
NAJLEPSZA PANI INSTRUKTOR W CAŁYM TRÓJMIEŚCIE ! (1) Serdecznie polecam ten ośrodek. Pani Instruktor przesympatyczna, bardzo... żaba :) Świetny ośrodek (1) Polecam OSK Max, poleciła mi go koleżanka i nie zawiodłam się. Pani... Agnieszka Świetny ośrodek (1) Polecam wszystkim ten OSK! Bardzo elastyczne godziny, przyjemna atmosfera i... Ada Nauka przebiegająca w miłej i przyjemnej atmosferze (1) Do ośrodka trafiłam po przejrzeniu strony trojmiasto.pl. Z teorii byłam... Kasia eM Polecam (1) Wykupilam dodatkowe godziny aby nauczyc sie wjazdu na wzniesienie ktore... Paula OSK MAX - drogą do satysfakcji na egzaminie i po egzaminie na drodze :) (1) Witam wszystkich, którzy rozważają podjecie kursu prawa jazdy. Jako... Absolwentka Polecam! (1) Elastyczne godziny zajęć, dużo cierpliwości i dobrze wytłumaczone przepisy... Ewelina Gorąco polecam ;) (1) Serdecznie polecam wszystkim ten ośrodek, ponieważ nie ma problemu żeby się... Dominika Gorąco polecam ;) (1) Serdecznie polecam wszystkim ten ośrodek, ponieważ nie ma problemu żeby się... Dominika GORĄCO POLECAM (1) Dziękuję serdecznie Pani Renato, dzięki dwóm godzinom jazdy uwierzyłam w... Basia Zdane za pierwszym razem (1) Dzięki Pani Renacie zdałem za pierwszym podejściem zarówno Teorię jak i... Patryk Bartosik No i zdane :) (1) Ludzkie podejście instruktora do kursanta, sprawia , że temu kursantowi aż... Monika Ekstremalnie zadowolony (1) Polecam wszystkim OSK MAXa. Miałem do wyboru wiele szkół jazdy a wybrałem tą... Patryk Adam B. - opinia (1) Polecam tą szkołę! Pani prowadząca zajęcia tłumaczy w ciekawy sposób, przez... Adam B. profesjonalizm, elastyczność, sukces! (1) Profesjonalna, opanowana i cierpliwa instruktor , bezkompromisowe podejście i... Beata Polecam (1) Serdecznie polecam ośrodek. Pani instruktor bardzo sympatyczna. Nie ma... Karol Bardzo mila obsluga i mile spedzona nauka :) (1) Nauki odbywaj sie przy milej atmosferze co sprzyja przyswajalności... Tomasz Szalewski