MAX

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Żwirki i Wigury 2

Marta - ocena (1) Z całego serca polecam szkołę i jazdy z Panią Renatą :) jest wymagająca na... Marta Osiemnastolatek - opinia (1) Dziś zdałem egzamin praktyczny. Dzięki p. Renacie. Instruktorka wyrozumiała,... Osiemnastolatek kursantka - opinia (1) Razem z kolegą wybraliśmy te szkółkę ze względu na dobrą cenę i szybka... kursantka
Wysuszony 3 - opinia (1) To był największy błąd mojego życia. Pani R. W bardzo nie miły i agresywny... Wysuszony 3 Wiktor Grzywacz - opinia (1) Polecam każdemu kto nie wie jaką szkołę wybrać na pierwsze jazdy, zarówno tym... Wiktor Grzywacz Sandra - opinia (1) Polecam w 100%. Pani Renata prowadzi zajęcia szczegółowo i na temat biorąc... Sandra Mark - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z tej szkoly. Na lekcjach pani Renaty zawsze można... Mark Agata Tudruj - opinia (1) Polecam wszystkim zainteresowanym! Świetna szkółka z dużym doświadczeniem.... Agata Tudruj Wojciech - opinia (1) Polecam wszystkim zainteresowanym. Kurs teoretyczny oraz praktyczny... Wojciech Anna - opinia (1) Bardzo szybko widziałam postępy w nauce pod okiem Pani instruktor. Polecam Anna Kurs skończony i prawko zdane (1) Bardzo dobrze przeprowadzony kurs teoretyczny i praktyczny. Podchodząc do... Paweł Świetna szkoła, Super instruktorzy!!! (1) Jeździłam zarówno z Panią Renatą jak i z Panem Jankiem. W skrócie:... Kasia Kursant (1) Nie polecam tego ośrodka L Max a wszczegolnosci P.Renaty jest arogancka. Nie podam imienia Polecam OSK MAX i Panią Renatę !!! (1) Pani Renata to świetna instruktorka jazdy oraz przesympatyczna osoba.Kurs... Ala Gorąco polecam! (1) Przed kursem nigdy nawet nie siedziałam na miejscu kierowcy, sama myśl o... Marta Wspaniale (1) Zajęcia odbywają się w bardzo przyjaznej atmosferze, a wszystkie zagadnienia... Filip K Polecam OSK MAX i instruktorkę P. Renatę! (1) Kilka dni temu zdała egzamin praktyczny! W końcu, bo po 9-cio letniej... Izabela1988 Super ośrodek! (1) Trafiłam do ośrodka, aby dokończyć kurs zaczęty w 2012 roku w innym osk.... Ela Gorąco polecam ;) (1) Prawo jazdy zdane za pierwszym razem! Kurs przyjemny, profesjonalny i... Mikołaj OSK MAX - (MAX)-imum PROFESJONALIZMU (1) Miałam przyjemność jeździc z panią Renatą(dodatkowe godziny) i powiem że jest... Paula