Michał (1) leczył mnie ortopeda Maciej Laskowski , przeprowadził artroskopię barku, oraz... Michał Grzegorz - opinia (1) Obsluga bardzo profesjonalna I mila; jakosc uslug na najwyzszym poziomie.... Grzegorz Krystyna Wrzosek - opinia (1) 10.10.2013 r mialam przeprowadzona w Gdyni operacje obustronnej podwojnej... Krystyna Wrzosek
MD Medika dr. Laskowski (1) W grudniu zeszłego roku trafiłem do dr. Macieja Laskowskiego z kontuzją... Jarek MDMedica (3) Zabiegi artroskopowe w naszym szpitalu chirurgii dnia jednego wykonuje dr... dr Maciej Laskowski - prezes zar MD MEDICA (1) 11-04 br.skorzystałem z usług MD Medica w Pucku.Operował dr. Czerwiński i... Krzysztof Tratowski Podziękowania. (2) Dr Maciej Laskowski wraz ze swoim zespołem przeprowadzili u mnie zabieg... Gabriela Kaczmarczyk DR LASKOWSKI JEST MISTRZEM SZTUKI LEKARSKIEJ !!!!!!! (1) W połowie grudnia byłem operowany przez DOKTORA LASKOWSKIEGO w puckiej... Mario Rekonstrukcja więzadła krzyżowego z użyciem sztucznego więzadła. (1) Przez 2 lata szukałam ortopedy , który powie mi coś więcej niż tylko : "Ma... Natalia Przychodnia na piątkę:-) (1) Jestem zadowolony poszedłem z polecenia, miałem ogromne problemy z kolanami... igor POLECAM (1) NIEDAWNO KORZYSTAŁEM Z USŁUG MD MEDICA, Z KLINIKI JEDNEGO DNIA W... MIROSŁAW MAZUR Wzorowo (1) W ubiegłym roku skorzystałem z usług dr Laskowskiego i dr Czerwińskiego.... Damian Naprawdę warto ! (1) W listopadzie ubiegłego roku dr Laskowski wraz z dr Czerwińskim... Kamil Dzieniszewski Polecam!!! (1) Z całego serca pragnę podziękować klinice MD MEDICA za udany pobyt! Jestem... Mieczysław P. Artroskopia kolana i rekonstrukcja więzadeł krzyżowych (1) Z usług MD Medica korzystałam dwukrotnie, pierwszy zabieg artroskopii kolana... Alicja Bukowska artroskopia kolana (1) MD Medica zdecydowanie oferuje kompleksową opiekę medyczną na wysokim... Aga Artroskopia kolana (1) Po urazie kolana trafiłam do dr. M.Laskowskiego, a z jego polecenia do... Katarzyna Wojdak rekonstrukcja ACL (1) witam w marcu miałem przeprowadzony zabieg rekonstrukcji ACL lewego kolana... Sławomir Sadowski Profesjonalizm, profesjonalizm i jeszcze raz profesjonalizm. (1) W grudniu 2010 doznałam na treningu urazu kolana. Kolano było zblokowane, nie... E. Manuiło Artroskopia kolana (1) Szczerze polecam usługi doktorów Macieja Laskowskiego i Dariusza... Maciek