MEBLE UŻYWANE- "STAROCIE" -gdzie szukać?

Hej!
czy jest w Gdańsku miejsce/ targowisko, gdzie można kupić jakieś "old-school`owe" meble, zwane też starociami- za nieduże pieniądze, do renowacji.
nie szukam antyków, ale 'babcinej' szafeczki na scianę do kuchni, która nada charaker pomieszczeniu.

będę wdzięczna za wskazówki. :-)
nie jestem oryginalną gdańszczanką i nie orientuję się na któymz targowisk takie rzeczy są.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: MEBLE UŻYWANE-

w Gdyni na Łużyckiej 8 jest Trivoli, najlepszy sklep z meblami używanymi :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dawno temu i ... już nieprawda.

Radzę odwiedzić w sobotnie lub niedzielne przedpołudnie Targowisko na Krzywoustego w Oliwie ( Przymorze) . Tam czasem coś w tym stylu
można znaleźć. Ewentualnie Gdynia , Cisowa - Morska 377 - Sklep ze starociami - rupieciami . Jedyny problem to właściciel , który sprawia wrażenie olewającego swój biznes . Już kilkakrotnie zdarzyło mi się
zastać sklep zamknięty " na głucho" mimo wizyty w godzinach otwarcia wyszczególnionych na drzwiach ...

Kiedyś był na ulicy Wenty w Gdyni naprzeciw Ablera, niestety go przenieśli tylko nie mam pojęcia gdzie.

Inne tematy z forum

jaki piec wybrać do domu? (98 odpowiedzi)

Witam Proszę o podpowiedź jaki piec gazowy wybrać do domu - ( bliźniak o pow. całkowitej 140m2...

drzwi (31 odpowiedzi)

dobre drzwi zewnetrzne gdzie moznakupic

Meble kuchenne z salonu czy od stolarza? (136 odpowiedzi)

Witam, Jakieś 4 lata temu urządzałem pierwszą w życiu kuchnię w moim własnym, nowym mieszkaniu....