g - ocena (1) Najlepsza, najładniejsza i najlepiej wyposażona klinika w województwie... g Gosia - ocena (1) Najlepsza ginekolog pani doktor Traczyk. Serdecznie polecam. No i nie mogę... Gosia Łukasz - ocena (1) Robiłem usg brzucha w medivec u doktora Szmygla - najlepszy radiolog jakiego... Łukasz
Mi z Gdańska - ocena (1) Bardzo polecam panią doktor Traczyk-Łoś, choć nie jestem jej pacjentką... Mi z Gdańska W39 - ocena (1) Byłam z córką (12lat) u pani ginekolog Kornackiej. Wykonała badanie z usg u... W39 Małgorzata P. - ocena (1) Całą ciążę prowadziła u mnie dr Pęksa w Pruszczu Gdańskim w Medivec. Bardzo... Małgorzata P. ze Szwecji - ocena (1) Miałam robione już kilkukrotnie USG piersi w Medivec u doktor Rocławskiej... ze Szwecji Maria50 - ocena (1) Najlepsza przychodnia, z najlepszymi specjalistami. Chodzę do kardiologa dr... Maria50 Majkel - ocena (1) Żadna inna placówka medyczna nie ma tak wysokiej klasy urządzeń do usg jakie... Majkel NLA - ocena (1) Miałam robione USG brzuszka u mojego maluszka przez doktora Świętonia.... NLA Konrad - ocena (1) Super przychodnia, zadbana, czysta, przyjemna obsługa w rejestracji, najlepsi... Konrad marko - ocena (1) Wspaniałe miejsce, miła obsługa. USG u 2 miesięcznego synka wykonane bardzo... marko Opinion Leader - ocena (1) Świetna placówka, bezapelacyjnie najlepsza w Pruszczu Gdańskim, a nawet i w... Opinion Leader Maria i Marek L. - ocena (1) Jesteśmy z mężem wdzięczni Pani doktor Marcie Pęksie za wszystko co dla nas... Maria i Marek L. Marzena M. - ocena (1) Byłam z niepełnoletnią córką na wizycie ginekologicznej u dr Aleksandry... Marzena M. Marta z Gdańska - ocena (1) Jestem (i już pozostanę) pacjentką dr Kornackiej, która zakładała mi wkładkę.... Marta z Gdańska Aleksandra - ocena (1) Bylam pacjentka dr Szkop w przychodni Medivec. Doskonala oblsuga, pelen... Aleksandra Bukietowa - ocena (1) Oceniam wizytę bardzo pozytywnie, począwszy od Pani rejestratorki Klaudii -... Bukietowa Mewa - ocena (1) Byłam dziś (sobota 14 grudnia) w medivec na USG piersi u dr n. med.... Mewa Anna Maria - ocena (1) Wspaniałe miejsce, miła obsługa. USG u 2 miesięcznego synka wykonane bardzo... Anna Maria