NLA - ocena (1) Miałam robione USG brzuszka u mojego maluszka przez doktora Świętonia.... NLA Konrad - ocena (1) Super przychodnia, zadbana, czysta, przyjemna obsługa w rejestracji, najlepsi... Konrad marko - ocena (1) Wspaniałe miejsce, miła obsługa. USG u 2 miesięcznego synka wykonane bardzo... marko
Opinion Leader - ocena (1) Świetna placówka, bezapelacyjnie najlepsza w Pruszczu Gdańskim, a nawet i w... Opinion Leader Maria i Marek L. - ocena (1) Jesteśmy z mężem wdzięczni Pani doktor Marcie Pęksie za wszystko co dla nas... Maria i Marek L. Marzena M. - ocena (1) Byłam z niepełnoletnią córką na wizycie ginekologicznej u dr Aleksandry... Marzena M. Marta z Gdańska - ocena (1) Jestem (i już pozostanę) pacjentką dr Kornackiej, która zakładała mi wkładkę.... Marta z Gdańska Aleksandra - ocena (1) Bylam pacjentka dr Szkop w przychodni Medivec. Doskonala oblsuga, pelen... Aleksandra Bukietowa - ocena (1) Oceniam wizytę bardzo pozytywnie, począwszy od Pani rejestratorki Klaudii -... Bukietowa Mewa - ocena (1) Byłam dziś (sobota 14 grudnia) w medivec na USG piersi u dr n. med.... Mewa Anna Maria - ocena (1) Wspaniałe miejsce, miła obsługa. USG u 2 miesięcznego synka wykonane bardzo... Anna Maria milka - ocena (1) Kilkukrotnie korzystałam z porad Pani ginekolog Sudary. Zawsze fachowa i miła... milka Pruszczanin - ocena (1) Budynek zabytkowy, ładnie się prezentuje z zewnątrz, w środku bardzo... Pruszczanin D. B. - ocena (1) Jestem zachwycona rezultatami po zabiegu O-shot!!! Profesjonalizm na... D. B. Marlena - ocena (1) Moja pierwsza wizyta w waszej placówce. Wrażenie mega pozytywne. Bardzo miła... Marlena AP - ocena (1) Korzystam z usług w medivec od kilku lat. Doktor Kornacka, ginekolog... AP Krzysztof G. - ocena (1) Dojazd do Medivec z Gdańska koleją świetny! TYLKO 7minut. Zadzwoniłam do... Krzysztof G. W.L. - ocena (1) Pani ginekolog Traczyk-Łoś rewelacyjna, wszystko wyjaśniła i wytłumaczyła co... W.L. Kasia - ocena (1) w sobotę byłam w medivec na usg piersi u pani doktor Rocławskiej. Okazała... Kasia grzegorz nap - ocena (1) W przychodni pracują sami specjaliści! RobiłemUSG stawu. Aparat do usg z... grzegorz nap