ANTYREKLAMA- linia pachwina!! (3) Witam, skorzystałam z usługi gabinetu, depilacji laserowej, oferowanej za... Anna Dr Izabela Kobylinska (3) Z zabiegow u Pani Doktor krzystalam wielokronie i powiem jedno: jest jedynym... L.Nielsen REWELACJA!!!!!! (1) Gabinet ten został mi polecany przez moja Panią dermatolog, jako miejsce z... Joanna
Zdecydowanie polecam! (1) Jestem bardzo zadowolona z jakości usług i przemiłej obsługi! Byłam na... Zadowolona Miło i Profesjonalnie (1) W gabinecie skorzystałam z depilacji laserowej okolic bikini i łydek. Jestem... ala agda - opinia (1) Leczę blizny po trądziku od lat i dopiero teraz widzę efekty. Zabiegi... agda Polecam (1) Jestem bardzo zadowolony z usług doktor Kobylińskiej. Ja i moja dziewczyna... michał botox + juve usta POLECAM ! (1) Witam, skorzystałam z botoxu + powiekszanie ust ! Rewelacja, super... Marzena Polecam dr Izabelę kobylińską w zabiegach odmładzania (1) Jestem stałą klinetką Pani Doktor, szczególnie polecam paniom zabiegi; botox... Agata Zadowolona (1) Zrobiłam już 2 razy szyję, bikini i usuniecie zaczerwienień na twarzy, a... Violka odmłodzony (1) Gdyby nie żona to pewnie miałbym dalej miałbym niezłe problemy ze skórą.... Marek gorąco polecam (1) Byłam pierwszy raz poleciła mi przyjaciółka. Troche strach ale na miejscu... Ilona Polecam zabiegi w zakresie medycyny estetycznej !!! (1) Należę do stałych klientek Dr Kobylińskiej i regularnie korzystam z zabiegów... Iwona Usługi godne polecenia !!! (1) Od lat mam problemy z trądzikiem, odwiedziłam już wielu dermatologów ale... Agata Buń - opinia (1) Wybrałem się za namową mojej dziewczyny Mam problem z wrastającymi włoskami... Buń Profesjonalizm na wysokim poziomie (1) Jestem bardzo zadowolona z zabiegów wykonanych przez panią doktor Izabelę... paulina