MILADENT NFZ- Opinie

Witam

Poszukuje dobrego stomatologa na NFZ. Strasznie boję się wizyt bo mam uraz i dlatego tyle szukam.
Chyba najwięcej wypowiedzi jest na temat Miladentu.
Czy faktycznie tam jest tak dobrze i to na NFZ? Czy atmosfera i ,,robocizna'' jest dobrze wykonana?
Czy polecacie jakiś lekarzy? W internecie na temat też jednego lekarza ktoś pisze że świetny a druga osoba że beznadziejny, ze złym podejściem na szybko itd.

Jakie Wy macie opinie? Polecacie w ogóle Miladent czy lepiej gdzie indziej szukać.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: MILADENT NFZ- Opinie

Zęby leczę tylko w Miladencie (na Rajskiej) i tylko u dr Lenarczyka. Mąż chwalił sobie dr Igora (nie pamiętam nazwiska), ale ten ma teraz swój prywatny gabinet gdzieś we Wrzeszczu.

Leczenie (u mnie) zawsze jest na NFZ, czasem tylko płaci się np. za prześwietlenie (nie jest refundowane, koszt +- 60zł) lub ew. za lepsze plomby (te na NFZ trzymają się u mnie dobrze i co ważne - są białe, a nie jak w niektórych gabinetach tylko szare/czarne).

Atmosfera - jak to u dentysty :) lekarze, pielęgniarki/pomoce dentystyczne zawsze uśmiechnięci. Jeśli zobaczą, że ktoś się boi (jak ja) zawsze tak człowieka zagadają, że strach mija.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jeszcze jedno. Te "lepsze plomby" o których pisałam jeszcze pół roku temu, jak byłam, kosztowały 120zł. Obecnych cen nie znam, ale poszukaj na ich stronie www; w poczekalni wisi również cennik na ścianie.

Nie polecam byłam w miladencie na ul. Garncarskiej owszem standard gabinetow wysoki pan doktor zrobił rtg za 40 zł i niestety 3 zeby do wyrwania bo teraz sie nie oplaca leczyc zrobimy mostek a moze implant podal szacowana kwote i tyle podziekowałam po pół roku leczenia w mojej osiedlowej przychodni mam wszystkie ząbki więc proszę sprawdzac diagnozy bo tu chodzi o pieniądze

No ja własnie myślałam o tej na Rajskiej.
Ale ja Wam powiem co lekarz to inna szkoła mi się wydaje. Ja też byłam na NFZ i robili mi zęby babka stwierdziła, że na razie wszystko (widziałam że mam malutką dziurke) więc mówię ok. A teraz mam co raz większą i szukam dobrego stomatologa. Myslę że po prostu to tylko będzie plombowanie, że nic poważniejszego z zębami nie mam. To co miałam wyleczyłąm prywatnie ale teraz mnie na to nie stać już :)

Jeden lekarz będzie leczył drugi nie, a i też każdy będzie miał inną opinie.

Inne tematy z forum

Problemy z erekcja przy dziewczynie (6 odpowiedzi)

Witam Poznałem świetną dziewczynę, przy której mam problem z erekcją. Wiem że przed nią członek...

dobry psycholog w Gdańsku wrzeszczu (94 odpowiedzi)

prosze pomóżcie mi .... polećcie mi kogoś kto na prawdę pomoże z problemami

Mały penis we wzwodzie (7 odpowiedzi)

Mam 22 lata i pewien kompleks spowodowany niewielkimi rozmiarami mojego członka. Chodzi o to, że...