rehabilitacja (1) W gabinecie MISI Fizjoterapia pod opieką p.Piotra przywrócono mi sprawność... krysia polecam (1) Gabinet prowadzą młodzi, wykształceni ludzie z ogromną wiedzą. Sukcesywnie... marzena Rehabilitacja na bardzo wysokim poziomie. (1) Od dłuższego czasu korzystam z rehabilitacji i jestem zachwycona. Pełen... Monika
fizjoterapia (2) bardzo dobra obsługa Tomek Pełne zadowolenie! (1) Już wielokrotnie korzystałam z usług gabinetu MISI - z masażu leczniczego... Monika Świetny manicure (1) Bylam u pani Magdy na manicure hybrydowym, profesjonalnie, rzetelnie i z dużą... Kasia Jakość i profesjonalizm (1) Jestem zachwycona usługami salonu! Pani Magda jest bardzo precyzyjna i... Agnieszka Polecam! (1) Z całego serca polecam MISI! Zarówno peeling całego ciała, jak i masaż... Asia MISI Fizjoterapia& SPA ,Gdańsk Gospody 18C (1) Przyjechałam z mężem na urlop z Warszawy ,do pani Magdy trafiliśmy z reklamy... Grażyna MISI Fizjoterapia&SPA- polecam z pełna odpowiedzialnościa (1) Bardzo polecam ten gabinet. Brałam masaż leczniczy,który był bardzo... Jadwiga Rewelacja! Polecam! (1) Jestem klientką już ponad rok! Zawsze wychodzę zadowolona i zrelaksowana.... Marta Boski relaks (1) Od samych drzwi wita uśmiechnięta pani Magda. Po analizie mojej cery dobrała... Hania Fantastyczne miejsce (1) W prezencie otrzymałam voucher na masaż gorącą czekoladą i był to strzał w... Patrycja Polecam (1) Miła i profesjonalna obsługa. Zabiegi odbywaja się w miłej atmosferze, a... Ewa rehabilitacja OK (1) Efekt gwarantowany ma ból Na bóle jak każdy wie najlepsza jest gimnastyka.... mewa27 Relaks pierwsza klasa (1) Bylam na zabiegu malinowym na cale cialo i przyznam szczerze jeszcze nigdy... Agata Pani Magdalena (1) Pani Magdalena ma cudowne dłonie, do których warto wracać. Jak na razie... Eliza