MISTRZOSTWO ŚWIATA
Trafiłam drogą polecenia do ADJ i lepszego miejsca sobie nie wyobrażam. Profesjonalizm pod każdym względem. Wykłady miałam z Maciejem i Markiem. rozwieją każde wątpliwości,odpowiedzą na każde pytania a zajęcia prowadzą w sposób łatwy,lekki i przyjemny. Jazdy miałam z Mariuszem...ciężko mi znaleźć nawet słowa by Go opisać,a pewnie by mi miejsca zabrakło:). Ma ogromną cierpliwość, jest niebywale wyrozumiały, wszystko wytłumaczy, odpowiednio pokieruje, doda otuchy, pocieszy jak trzeba, motywuje, odstresuje i wierzy w przepłoszonego oraz nieporadnego kursanta;). Mariusz jest najlepszy na świecie!!! Wzięłam dodatkowo na krótko przed egzaminem jazdy z Maciejem i Markiem by się przystosować do jazdy z egzaminatorem. Najlepszy jest do tego Maciej:), jak ktoś chce zobaczyć jak się jeździ z drżącą nogą na sprzęgle to gorąco polecam:):):). Oryginalnie prowadzi,ale tez bardzo skutecznie;). Marek natomiast jest wisienką na torcie, dopieszcza szczegóły pod każdym względem i na koniec powie ,,będzie dobrze,jak Cię będzie miał uwalić to i tak to zrobi":):):). Oczywiście opinia należy się też Darii- anioł nie kobieta!!!!!!!!Bardzo Wam wszystkim dziękuje. Egzamin zdany za pierwszym razem