Paula - opinia (1) Tak mnie wyszkolili, że zdałam za pierwszym razem, pozdrawiam serdecznie całą... Paula Ewa W-S - opinia (1) Zajęcia teoretyczne były świetnie prowadzone. Zawsze ciekawie, wesoło i w... Ewa W-S Klaudia - opinia (1) Zdane za 1 razem ☺️☺️☺️ Polecam wszystkim. Przystępna cena super instruktorzy Klaudia
Monika - opinia (1) Bardzo profesjonalna zaloga. Pan Marek bardzo cierpliwy czlowiek dzieki niemu... Monika Beata Alicja K. - opinia (1) Polecam Akademię Dobrej Jazdy, bo rzeczywiście można nauczyć się tutaj dobrze... Beata Alicja K. Bardzo polecam!!! (1) Wykupiłem jazdy dodatkowe (6h) u Pana Andrzeja i przygotował mnie bardzo... Jacek Polecam! (1) Świetne podejście do kursanta! Pozdrawiam pana Andrzeja, który znakomicie... Aga zdane za 1szym razem (1) Najlepsza szkoła jazdy! Egzamin teoretyczny i praktyczny zdałam za 1szym... Sylwia Opinia (1) Bardzo dobra szkoła. Wykupiłem tu dwie godziny. Udało mi się potem zdać... Waldemar Mozoła Polecam (1) Z czystym sumieniem polecam tą akademię! Elastyczne godziny jazd, zawsze... Kuba Zdane za 1 razem :) (1) Dziękuję za dodatkowe godziny i przygotowanie mnie do egzaminu, profesjonalne... marso Kursantka Marta - opinia (1) Po 5 latach przerwy zdałam za pierwszym razem! Jazdy odbywały się tylko tam... Kursantka Marta Karolina - opinia (1) Bardzo dobre przygotowanie praktyczne, nabycie umiejętności sprawnego... Karolina - opinia (1) Polecam bardzo serdecznie, bardzo miła atmosfera, super instruktorzy i... Polecam (1) Polecam serdecznie, jeśli macie możliwośc zapisania się do tek szkółki to się... Mikołaj Serdecznie polecam! (1) Jak nauka jazdy kat. B w Gdyni to tylko w Akademii Dobrej Jazdy! Całym sercem... Gosia Świetna Szkoła (1) Witam, w ubiegłą środę zdałem egzamin na prawo jazdy po 13 latach przerwy.... Maciek Polecam! (1) Z czystym sercem mogę polecić szkółkę! Dzięki cierpliwości i zaangażowaniu... Agnieszka Idealna dla każdego (1) Polecam każdemu, kto chce się dobrze wprzygotować do egamzinu panstwoego,... Kasia Zdałam za pierwszym razem! (1) Szkółka rewelacyjna! Egzamin praktyczny zdałam za pierwszym razem! W Akademii... Julia